polii Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Mam płytę główną na I815 i to wiem ,ale płyty tej nie kupowałem a gość który mi ją kupił odrazu zamontował mi ją w komputerze i nie dostałęm od niego też żadnych pudełek, instrukcji czy gwarancji(wiem idiota ze mnie) i mam pytanie gdzie na płycie można to sprawdzić(chyba powinno być napisane) , na chipsecie nie ma i nie wiem gdzie może być, najprawdopodobniej nie będzie to żadna markowa płyta ale napisane i tak chyba powinno być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Jest do tego nawet program ktory podaje wiele istotnych informacji, nazywa sie ctbios, tylko nie wiem czy z nowymi plytami bedzie dzialal i chyba pod win xp nie chodzi, ale zawsze warto sprawdzic... podaj maila to Ci przesle pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Przy starcie powinienes zobaczyc dane plyty. Wcisnij Pause/Break. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Mam płytę główną na I815 i to wiem ,ale płyty tej nie kupowałem a gość który mi ją kupił odrazu zamontował mi ją w komputerze i nie dostałęm od niego też żadnych pudełek, instrukcji czy gwarancji(wiem idiota ze mnie) i mam pytanie gdzie na płycie można to sprawdzić(chyba powinno być napisane) , na chipsecie nie ma i nie wiem gdzie może być, najprawdopodobniej nie będzie to żadna markowa płyta ale napisane i tak chyba powinno być? Spróbuj SISOFT SANDRĄ 2001te Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 To Pause/Break mam wcisnąć podczas ładowania biosu? Aj eśli to nic nie da to są inne sposoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Spróbuj SISOFT SANDRĄ 2001teSiSoft Sandra Pro 2002 (fosi.ural.net) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Z Sandry to sie dowiedziałem że mam płyte na INTELU 815 ale producenta tam nie podają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 to zrob tak http://www.bios.pnet.pl/info/koprplaw.htm pause/break spisujesz numerek i zerkasz na tego URL-a o ile masz bios AWARD-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Spróbuj SISOFT SANDRĄ 2001teSiSoft Sandra Pro 2002 (fosi.ural.net) dzięki stary!!!! nie wiedziałem że już jest dostępna!!! pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Dzięki już wiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Można też użyć 3DMark 2001Se w zakładse motherboard info będą jakieś informacje. Albo można też spróbować: manu start, programy akcesoria, narzędzia systemowe, informacje o systemie. Tam czasem wyświetlane są wystarczające dane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...