Skocz do zawartości
jamilano

Problem z dyskiem 160GB( win pokazuje 128GB) :((

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i od razu proszę nie bijcie jesli byl juz taki wątek. Zapewne byl ale nie moge go znalezc. Mozecie mi powiedziec co zrobić w mojej sytuacji??

Zakupilem dysk 160GB a mam realnie 128GB (w moj komputer). Slyszalem co nieco ze jest taki problem , ale nie wiem jak rozwiazac ten problem . Reszta sprzetu to:

MSI K7N2 Delta

512 DDR 3200

no i windows XP Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie moge zainstalowac sp1 , Pirat ze mnie i tyle :) - sp1 - tylko na legalny win pójdzie. wiec nie wiem co dalej...:/ pozostaje mi zakup ogginalnego win ?? (tego na pewno nie zrobie) czy jest jakies inne wyjście??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ten sam problem z dyskiem Samsunga 160 GB. Service pack 1 rozwiazal sprawe. Jezeli masz pirata, tez jest rozwiazanie... napisz na mojego maila - sken@op.pl - odpisze ci co i jak (rozwiazanie jest banalne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj Forest Kila Zbila. Widze ze lublinianin jestes :) No ja takze (poza 3 latami w stanach i teraz 4-ty rok w nowym Sączu - studia ) . Ale czuje sie "from lublin" tam moje dziecinstwo mialo miejsce :) (0-9, 12-18). No ale do sedna... Co to znaczy piratować? Ja nie moge mowic ze uzywam danego (nielegalnego) oprogramowania? Przeciez ja moge sobie osobista sonde robic na temat : kto i jak odpowie na moje pytanie dot. Win ... Nie irytujcie sie tak takimi tematami. Na prawde nie ma sie czym tak podniecac bo i tak tym forum nie zainteresuje sie zaden Microsoft (ma inne cie kawsze fora)

pozdrawiam serdecznie.... całuski... heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyraze taka dwuznaczna opinie :>

nie kopia stanowi o jej piartowosci, tylko cdkey. A wiec wynika z tego tylko tyle :> ze mozesz kopiowac swojego wlasnego windowsa ile chcesz razy (oczywiscie dla siebie), dopoty uzywasz orginalnego i oczywiscie wlasnego cdkeya.

Pozdr

MeHow :>

PS:. Chyba pomoglem wyjasnic meandry service packa? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ten sam problem z dyskiem Samsunga 160 GB. Service pack 1 rozwiazal sprawe. Jezeli masz pirata, tez jest rozwiazanie... napisz na mojego maila - sken@op.pl - odpisze ci co i jak (rozwiazanie jest banalne).

Chcesz coś na zjeść na śniadanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi