MOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witam chyba wszyscy z nas lubia torebki z powietrzem :lol: http://ochwal.net/var/fun/bubblewrap.swf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 i po co nowy topic ?? mogles dac do "smieszne" a tak smiecisz ! ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Teraz nie bede niszczyc tych co znajde w domu :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A mi się podoba :) świetny chill out :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 maniac mode :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dawajcie robimy zawody kto najszybciej pęknie wszystkie bąbelki (boshe jak to brzmi :lol:) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 szkoda ze gdzies z boku niema zegarka :D to moze zawody by sie udaly :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 niewiem czy zauwazyliscie ale jak beziesz odpowiednio szybko pekac te babelki to taka kobietka zacznie jeczec texty typu dont stop more :lol: tak nie zbyt glosno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Zauważyłem zajedwabiste to jest :D Co do zegarka, to można użyć przecież zwykłego stopera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ja moge nawet jako pierwszy podać swoj czas - 7.55 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hmm no niewiem jakim cudem ci sie udalo uzyskac 7,55 :D a moze to byly minuty hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Kurcze no...niezłe... :D :D Ale chamskie w sumie :? Czemu chopek nie gada tylko babka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Poprawiłem na 7.45 :D Oczywiście na Maniac Mode - na zwykłym mi się nie chce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Czemu chopek nie gada tylko babka :twisted: nierozumiem tego pytania :roll: wolalbys zeby gadal jakis chlopek ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Czemu chopek nie gada tylko babka :twisted:Juz mnie przeraziles :wink: Ogolnie fajne ale wole te prawdziwe i te ktore sie upieraja przy tym by nie peknac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nierozumiem tego pytania wolalbys zeby gadal jakis chlopek ?? Juz mnie przeraziles Ekhm, ekhm... Chciałbym nieśmiało zauwazyć, iż prawdopodobnie mamy do czynienia z przedstawicielką płci pięknej :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ekhm, ekhm... Chciałbym nieśmiało zauwazyć, iż prawdopodobnie mamy do czynienia z przedstawicielką płci pięknej :wink: :D Dobrze kojarzysz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ehh ale walnolem nie spojzalem na nick i na podpis :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ekhm, ekhm... Chciałbym nieśmiało zauwazyć, iż prawdopodobnie mamy do czynienia z przedstawicielką płci pięknej :wink: :D Dobrze kojarzysz :D :D Przepraszam za nich ;) Ale musisz zrozumieć, że rzadko gościmy tutaj panie :( , więc łatwo o gafe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Chcialem subteleni zauwazyc ze mozna robic powoli a ona i tak gada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nierozumiem tego pytania wolalbys zeby gadal jakis chlopek ?? Juz mnie przeraziles Ekhm, ekhm... Chciałbym nieśmiało zauwazyć, iż prawdopodobnie mamy do czynienia z przedstawicielką płci pięknej :wink: :D Heh... No więc właśnie... Nie wiem czemu wszyscy faceci mysla ze tylko my podkrecamy i modujemy :P A to chyba nie w kazdym przypatku sie sprawda... Ello Mandarynka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 upss :oops: mandarynka przepraszam niezauwazylem zwracam honor przepraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Chcialem subteleni zauwazyc ze mozna robic powoli a ona i tak gada :)Oj tam czepiasz sie :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Alez nie ma sprawy :D choc nigdy wczesniej takie cos mi sie nie zdazyło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Alez nie ma sprawy :D choc nigdy wczesniej takie cos mi sie nie zdazyło :DNo bo jak rozmawiasz twarzą w twarz to trudno się pomylić :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No twarza w twarz to trudno sie pomylic... Witam CHECK :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 to mam dla ciebie rozwiazanie zrob normlane zdjecie zamiast tych motylkow i nikt juz niebedzie sie mylil co do twojej osoby :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...