Trendzik Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Mój kolega ma telefon i ma taki problem: W zakładce Wiadomości = Skrzynka Odbiorcza ma SMS-a o nazwie Wiadomość...i jeżeli próbuje otworzyć tego SMS-a to telefon zawiesza się .... i pomaga tylko wyciągnięcie bateri . Wiecie o co chodzi ?????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 niech sie dowie z jakjego modelu telefonu zostal wyslany ten sms i niech wlozy karte sim do takiego samego telefonu i skasuje go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Albo prawdopodobnie wystarczy wlozyc do jakiegokolwiek siemensa, ericssona i skasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Mialem kiedys podobny problem z Panasonic'em. gdy ktos wysylal mi wiad. graficzne z Nokii. Sprobuj uzyc opcji Usun wszystkie wiadomosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Może jakiś syn szklarza bawił się "ulepszonym softem" w Nokii z Allegro - sprzedający z rzyci strzelają, jaki to wspaniały soft: ma "Spis ziomali", "SmS'ki" i nawet taki dynks, który wysyła SMSa z uszkodzonym nagłówkiem i zawiesza 3310, 5510 i jakieś jeszcze. Ha ha. Ha. Krajst, jakby moja 3310 mi pokazała "Spis ziomali" to bym ją wiertarką do betonu wychędożył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Krajst, jakby moja 3310 mi pokazała "Spis ziomali" to bym ją wiertarką do betonu wychędożył. A później włożyłbym ją pod prasę hydrauliczną :D Mam takie same odczucia na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jeszcze mam jedno pytanie...Czemu u niego w telefonie wiadomości graficzne zapisane są od 9 do 14 .... ?? (powinno być od 1 ...) nie można też zapisywać więcej wiadomości graficznych.. o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 jeszcze mam jedno pytanie...Czemu u niego w telefonie wiadomości graficzne zapisane są od 9 do 14 .... ?? (powinno być od 1 ...) nie można też zapisywać więcej wiadomości graficznych.. o co chodzi ? Poradz qmplowi zeby dal sobie sflashowac soft u kogos kto ma o tym pojecie. Zaoszczedzi sobie wiele nerwow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Prawdopodobnie dostałęs smsa z uszkodzonym nagłówkiem np. z nokii przerobionej przez MaciejKa... jest tam taka opcja Virus wchodzisz i wysyłasz z tamtąd smska z uszkodzonym nagłówkiem no i dla tego się wiesza przy odczytywaniu wiadomości... spróbuj przełożyć swoją kartę dop innego fonu i tam usuń smski... bo z tego co wiem ten Virus jest tylko na nokie 33xx :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 No przeca to pisałem deczko wyżej. Swoją drogą pozostaje życzyć autorowi owegoż "usprawnienia", by otrzymywał wyłącznie smsy z uszkodzonym nagłówkiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Jak mozna cos wychędożyć do betonu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Jak można nabić tyle postów i nadal nie umieć czytać? O wiertarce do betonu ty słyszał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavkos Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 a ma ktos moze ten sofcik do udostepnienia za friko?? offcoz w wersji PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Krajst, jakby moja 3310 mi pokazała "Spis ziomali" to bym ją wiertarką do betonu wychędożył. A później włożyłbym ją pod prasę hydrauliczną :D Mam takie same odczucia na ten temat. hehe to calkiem podobnie jak ja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 @slavkos poszukaj na http://techtronic.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytekk1 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 reanimuję ten temat bo nie chcę zakładać nowego, więc też mam nokie 3310, wgrałem (a właściwie znajomy mi wgrał) soft maciejka i tel ogólnie ok, ale jedna rzecz nie działa - wiadomości graficzne. Jak wchodzę do tego menu to fon sie wiesza :mur: . Nie wiem czy da się to jakoś spod poziomu telefona zrobić czy kabel trzeba mieć. A jak już to jaki kabel, zwykły czy flasher? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 zreob reset fona(najlepiej poprzez kabel,ale sproboj tez w menu telefonu),zapelnij wiadomosci nowymi i bedzie OK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytekk1 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) reset fona cos nic nie pomógł, nie mam kabla to nie mogę z nim sprawdzić, wywaliłem wszystkie wiadomości nawet i nadal nic edit: kupiłem kabel taki za 6zł i wgrałem nowe loga na miejsce starych tak że się zapełniło i pomogło :D Edytowane 24 Maja 2005 przez voytekk1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...