Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 potrzeboje porgramu zeby przykurczyc jedna moja portycje sciagnolem sobie demo partition magic 7 ale pisze zebym full wersje kupil i nawet etykiety dysku nie zmienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Napisz do mnie na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 W jednym z numerow Komputer Swiat Expert jest pelna wersja Partition Magic 7. Gazeta kosztuje 9,90 + koszty przesylki wiec myslae ze warto nabyc za takie pieniadze. http://www.komputerswiat.pl/informacje/arc...m/ksxp0503.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 przecież możesz to zrobić pod winxp/2003 (nie wiem czy także nie pod 2000) 8) Panel sterowania -> Narzędzia Administracyjne -> Zarządzanie komputerem W nowo otwartym oknie kliknij na "zarządzanie dyskami" - druga pozycja od dołu 8) Co do PM i przykrócania partycji wraz z plikami to niepolecam. W większości przypadkach kończy się to utratą danych 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 mam partition magic 8.0 full jak kcesz to gg 1037132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Co do PM i przykrócania partycji wraz z plikami to niepolecam. W większości przypadkach kończy się to utratą danych 8)Tez sie z tym zgodze. Zgraj gdzies dane jak mozesz i zaloz partycje na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja takie coś robiłem koleżance na 80 GB HDD. Miała tam pełno danych i nie miałem gdzie tego przenieść więc trzeba było poeksperymentować . W sumie to PM wszystko zrobił pięknie tylko zajęło to ponad 2 doby :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Kilka dni temu zmniejszałem partycje NTFS przy pomocy PM. No i zmniejszyłem partycje, partycje podstawową przesunałem na rozszerzoną a nowo utworzona partycja FAT32 miała zostać jako podstawowa. Wszystko przebiegło bez problemu az po stworzeniu FAT'a wywaliło błąd i komunikat "Unsupported File System". Co się okazało? Ten komunikat nie wiadomno czemu miał służyć, bo jedyną rzecza jakiej nie dokonał PM było ustawienie aktywnej partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamilos Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Mam pytanie : czy w Win xp jest jakis sposób na połaczenie dwóch partycji z danymi w jedną, z tym że 1 to fat32 a druga ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Co do PM i przykrócania partycji wraz z plikami to niepolecam. W większości przypadkach kończy się to utratą danych 8)Tez sie z tym zgodze. Zgraj gdzies dane jak mozesz i zaloz partycje na nowo. A ja sie z wami nie zgodze :P Często mam nowe pomysły co do rozlokowania partycji na moim dysku (30GB - prawie cały zajęty) i używam do tego PM8 - zero problemów. Jeszcze ani razu nie mialem akcji żeby mi się coś zwaliło itp. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A ja sie z wami nie zgodze :P Często mam nowe pomysły co do rozlokowania partycji na moim dysku (30GB - prawie cały zajęty) i używam do tego PM8 - zero problemów. Jeszcze ani razu nie mialem akcji żeby mi się coś zwaliło itp. Pozdro Racja. PM8 w zasadzie działa bez mydła. Schody zaczynają się przy podejrzanym dysku (jekieś błędne sektory). Nie ma co wierzyć w check disk'a z PM8. Potrafi naprawić, alu skutki są czasami opłakane - rżnie partycje aż miło. Także możesz z korzystać z PM8 pod warunkiem, że jesteś w miarę pewny (100% pewności nikt mieć nie może) swego HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...