DEFENCE Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Od dzis zaczyna sie nowy program na TVN o naszym najwiekszym bazarze STADION DZIESIECIOLECIA TVN 22:30 (35) Kucyk jakie info wiecej chcialem tylko o tym programie poinformowac podalem kanal i godzine i "tytul źle " :wink: A co bedzie to sie chyba kazdy domysla. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No i? Mogłeś jakieś info dać, bo nie oglądam ostatnio TV, przez Ciebie musiałem wejść na stronę tefałenu :lol: Program chyba nazywa się "Jarmark Europa" :wink: Stadion Dziesięciolecia tętni życiem. To wielkie targowisko jest dla jednych przygnębiającym reliktem komunizmu, dla drugich szansą na przeżycie, dla pozostałych zaś możliwością dokonania tańszych zakupów. „Stadionowi ludzie” to handlujący Polacy, cudzoziemcy, a także ci z drugiej strony barykady, czyli przedstawiciele polskich służb celnych i policji gospodarczej. Przez siedemnaście odcinków będziemy poznawać i śledzić często tragiczne losy ludzi, których życie koncentruje się wokół Stadionu. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dzieki za przypomnienie :> gdyby nie to.....nie obejrzal bym tego dzisiaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dzieki za przypomnienie :> gdyby nie to.....nie obejrzal bym tego dzisiaj :> podpisuje sie pod to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dzieki za przypomnienie :> gdyby nie to.....nie obejrzal bym tego dzisiaj :> podpisuje sie pod to :) Ja też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dzieki za przypomnienie :> gdyby nie to.....nie obejrzal bym tego dzisiaj :> podpisuje sie pod to :) Ja też :)i ja .. w końcu zobacze tv :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Hmm, chetnie zobacze co tam ciekawego pokaza =] jeszcze tylko 15 miuntek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ale trafilem:) Tez chetnie zobacze co to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No to zbierajcie sie wszyscy przed telewizory. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No to zbierajcie sie wszyscy przed telewizory. :wink:Spokojnie jeszcze 5 minut ;) UPDATE: Już jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dzieki za przypomnienie :> gdyby nie to.....nie obejrzal bym tego dzisiaj :> podpisuje sie pod to :) Ja też :)i ja .. w końcu zobacze tv :D Ja tez sie pisze !! [update] Reklama :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No i sie chyba spoznielm :/ Reklama teraz jest czy jush po wszystkim :?: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Jeszcze nie po wszystkim 8) Jeszcze proszek, link4 i podpaski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 koniec, thx za info ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 aaaaaaaaa spoźnilem sie na seans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A co moze byc ciekawego w tym bazarze? Piraci z tonami plyt, mrowki z fajkami i wódą z przemytu, ruskie baby z kalesonami za 4,95. Tani ubrani? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja wystarczy ze sie tam przejade. Nic ciekawego. Taki stadion sie marnuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 hehehe ale murzyn byl nieprzecietny :) zawzieta bestia z niego nieoddawal plecaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 hehehe ale murzyn byl nieprzecietny :) zawzieta bestia z niego nieoddawal plecaka :Dheh milczacy runner..nawet jak oddal to bez slowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hehehe ale murzyn byl nieprzecietny :) zawzieta bestia z niego nieoddawal plecaka :Dheh milczacy runner..nawet jak oddal to bez slowa :):arrow: hehe.. dokladnie. moze zamurowalo go :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hehehe ale murzyn byl nieprzecietny :) zawzieta bestia z niego nieoddawal plecaka :DJa bym tam nie mógł pracować . Jakby taki murzyn mi się wyrywał to tylko poszłyby ze dwa upomnienia a potem bym go siłą sprowadził na ziemie. Co do tego stadionu to powinni go całego rozwalic i zbudowac od nowa na wzór zachodnich stadionów. Nie budowac tak jak za komuny stadionu nasypowego tylko stelażowy gdzie mogłyby się znajgować bary , toalety , etc . W końcu Polska miałaby jeden stadion na którym mogłaby rozgrywać międzynarodowe spotkania na odpowiednim poziomie. No ale to tylko marzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a po co lepszy stadion do pilki noznej, skoro nasze druzyny sa beznadziejne, jak trafi sie jakis dobry pilkarz to w przeciagu 5 minut jest spakowany i leci samolotem na zachod! sa pilniejsze potrzeby niz jakis stadion na pokaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A ja muszę przyznać, że nigdy na stadionie x-lecia nie byłem, a warszawie mieszkam od urodzenia z 4 letnią przerwą. Ale program oglądąłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jak nie mialem stalki jeszcze to bylem stalym klientem stadionu X 8) Co do samego stadionu , jak ktos wspomnial, wyburzyc a wlasciwie rozkopac :lol: i postawic nowy. Najlepiej funkcjonalna Arene cos na wzor Areny Amsterdam, Areny Auf Schalke, budowanego stadionu w Dusseldorfie i wielu innych. Albo najlepiej odrazu takie cos postawic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A ja muszę przyznać, że nigdy na stadionie x-lecia nie byłem, a warszawie mieszkam od urodzenia z 4 letnią przerwą. Ale program oglądąłem.no nie gadaj ... co z Ciebie za Warszawiak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 niech się ,oidjebią od stadionu przecież tam nike sami piraci ale elita i9ntelektu którą nie stać na legalne opragremowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 niech się ,oidjebią od stadionu przecież tam nike sami piraci ale elita i9ntelektu którą nie stać na legalne opragremowanieJak nie stać ich na orginały to są darmowe zamienniki: linux, Open Office, Na stadionie są goście którzy chcą być cwani i kupić sobie WinXp, OfficeXp i podobne. Co do części z ubraniami to w porządku bo nie każdego stać na darmowe ubrania, ale po co od razu przyszywają metki od Levisa, Nike i podobnych, niech produkują tanie ubrania pod swoją własną marką i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 rcube ten projekt jest genialny . Ciekawe ile cała budowla ma wysokości :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...