bruce Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jak w temacie :> czy wybiera sie ktos na KSU do PROXIMY 16.03?? bo moi znajomi mozliwe, ze zrezygnuja i nie bede mail z kim pojsc, wiec sie pytam :) bilet juz posiadam, ksoztowal cale 20 PLN ;] w razie czego prosze o kontakt :> tak w ogole..... czy sa tu ludzie sluchajacy tego legendarnego juz zespolu?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja czasem slucham..Kumpel mnie zaraził :) Ale niestety sie nie wybiore bo to za daleko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 bruce musisz znalesc sobie dziewczyne a nie chlopakow podrywasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 mam dziewczyne ;] ale ona KSU nie slucha :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Może ja. Wczoraj byłem na pank-reggae party :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nom..panowie...jak tam..... ktos jedzie/idzie?? :> bo paranoik juz wiemy, z enie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Nie powiedziałem nie. Powiedziałem, że raczej nie - nie mam pieniążków ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 to maz cale 2 dni na zakup biletu ;) w razie czego wal na gg :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...