Lipny Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 No dobra. Mialem zamiar kupic R7500 ale juz z niego zrezygnowalem. Teraz mam do wyboru karty z GF3Ti200(obie 64 MB) firmy Prolink i Palit. Prolink jest nieco drozszy i bez radiatorow na pamieciach ale z lepszym oprogramowaniem. Co wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOW_RIDER Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Bierz prolinka,ale uważaj jezeli bedziesz kręcil pamięci.prolink ma to do siebie że pamięci na kartach się bardzo grzeją!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Prolink wydaje mi się lepszą fiurmą więc wiesz co masz kupować - prolink . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 pod wplywem opinii ludzi ktorzy kupili Plita i mojego doswiadczenia z Prolinkiem to bym chyba wzial wlasnie Palita (ma radfiatory na pamieciach, dopbrze sie kreci a i obraz ponoc calkiem calkiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...