kaqtuss Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Cześć Mam pytanie odnośnie SATA posiadam twardziela WD 120GB SATA 150 sandra 2004 pokazuje mi ze oba porty SATA są wolne a dysk jest ATA w trybie UDMA-5, próbowałem zmienic w biosie tryb ale najwyższa możliwa opcja to UDMA-5. Według mnie powinno byś UDMA-6, ale nie mam pewności. Proszę pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Odinstaluj sandrę - i problem z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Cytat Odinstaluj sandrę - i problem z głowy. kolega bardzo dobrze doradził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaqtuss Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 No niewiem czy sandra ma coś z tym wspólnego pozatym na czystym systemie też wykrywa UDMA-5. Robiłem aktualizacje biosu i nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Cytat No niewiem czy sandra ma coś z tym wspólnego pozatym na czystym systemie też wykrywa UDMA-5. Robiłem aktualizacje biosu i nic nie pomagaa jak ci ma wykrywać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...