bongoo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Chodzi o to, że nie mogę połączyć się ze stroną www.support.microtek.com, u znajomych którzy próbowali też się nie da. Jednak jak poprosiłem gościa z Czech żeby to sprawdził to powidział, że wszystko działa. Więc czyja to jest wina, może znów TP się popisało? Dodam jeszcze, że sprawdzałem w Visualroute i połączenie dochodzi do Los Angeles i tam się kończy jakimś błędem. Czy można jakoś to naprawić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 chello - dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 TPSA Neo+ - tez nie dziala z tego wynika ze pewnie cos TPSA jest winna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Futuro (via LAN) - działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dzięki za odpowiedzi. Więc będę musiał się postarać o jakąś osobę, która by ściągnęła dla mnie drivery z tej strony, bo z tego co widzę z łączem z tepsy nic nie zdziałam. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi mają internet z TP sa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dzięki za odpowiedzi. Więc będę musiał się postarać o jakąś osobę, która by ściągnęła dla mnie drivery z tej strony, bo z tego co widzę z łączem z tepsy nic nie zdziałam. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi mają internet z TP sa :(Spróbuj na ten link: http://www.microtek.nl/driver_download.php Jeżeli tu wejdziesz, to widocznie jesteś na amerykańskiej liście terrorystów :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dzięki za odpowiedzi. Więc będę musiał się postarać o jakąś osobę, która by ściągnęła dla mnie drivery z tej strony, bo z tego co widzę z łączem z tepsy nic nie zdziałam. Szkoda tylko, że wszyscy znajomi mają internet z TP sa :( Powiedz dokładnie, do czego to drivery i jaki system, to ściągne i wystawie Ci na moim www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dokładnie to chodzi o ten link: http://www.support.microtek.com/driver_dow...EScanMaker+3630 Będę bardzo wdzięczny za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 pod tym linkiem mam pole wyboru systemów: 98, ME, 2000, XP ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Spróbuj przez proxy, np. w3cache.icm.edu.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 No i wszytsko dobrze :) proxy zadziałało. Dzięki za radę Paranoik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 n/p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...