Skocz do zawartości
mechl!n

Nitro Family

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawiło się demko:

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...ra,48,7308,6363

Na razie tylko na WP- szukałem na googlach i filemirrorsach- nie ma. Kwestia czasu.

Swoją drogą ciekawe że na WP już jest, a na innych zachodnich stronach o grach niet... Już kilka razy tak było- z różnymi demami (głownie FPP).

Piszę to o godz 10.44- być może za chwilę powyższy text będzie nieaktualny.

Zapowiada się niezła rzeź :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh,to demko to kupa jakich mało nie warto ściągać nawet, po trailerach i fakcie ze gra jest na enginie Serious Sama myślałem że coś z tego bedzie. Gra nie jest w 0.00001% tak dobra jak SS. Najpierw Will Rock a teraz Nitrofamily - srodze sie zawiodłem :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,ja w sprawie w/w gry.Otosh czytalem o niej kiedys w zapowiedzi a teraz sie dowiaduje ze wyszla i chce ja sobie sprawic tylko nie wiem czy warto.Gral ktos w to??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam ze fajna ta gierka,taki serious sam w konwencji postala 2 choc nie taki brutalny.Fajny jest pomysl trzymania 2 roznych giwer naraz.Fajna jest tez fabula pokazana dosyc humorystycznie jak glownemu bohaterowi dzieciaka porywaja i musisz go uwolnic i zabic kolesi. Przyznam szczerze, ze serious sam mi sie mniej podobal.Zagrac bez watrpienia warto ale czy bedzie sie chcialo przechodzic ta gre cala :?::wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta gra to kwas jakich mało. najlepiej omijać ją szeeeerokim łukiem.Powiem więcej ktoś kto porównuje ten chłam z serious samem dokonuje PROFANACJI. Zresztą ludzi którzy wykorzystali zaje...sty silnik SS do tego badziewia powinno sie rozstrzelać... :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta gra to kwas jakich mało. najlepiej omijać ją szeeeerokim łukiem.Powiem więcej ktoś kto porównuje ten chłam z serious samem dokonuje PROFANACJI. Zresztą ludzi którzy wykorzystali zaje...sty silnik SS do tego badziewia powinno sie rozstrzelać... :evil:  :evil:  :evil:

po dluzszym zagraniu przyznam ci racje,kiszka jak nic ta gra :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi