mechl!n Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Pojawiło się demko: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...ra,48,7308,6363 Na razie tylko na WP- szukałem na googlach i filemirrorsach- nie ma. Kwestia czasu. Swoją drogą ciekawe że na WP już jest, a na innych zachodnich stronach o grach niet... Już kilka razy tak było- z różnymi demami (głownie FPP). Piszę to o godz 10.44- być może za chwilę powyższy text będzie nieaktualny. Zapowiada się niezła rzeź :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 mechl!n :arrow: demko tej gry od wczoraj leży na http://www.gamershell.com/download_5261.shtml :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 heh,to demko to kupa jakich mało nie warto ściągać nawet, po trailerach i fakcie ze gra jest na enginie Serious Sama myślałem że coś z tego bedzie. Gra nie jest w 0.00001% tak dobra jak SS. Najpierw Will Rock a teraz Nitrofamily - srodze sie zawiodłem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas1 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja również się rozczarowałem,gdzie tam temu tytułowi do Serious Sama!TRAGEDIA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ta gra to jest tragiczna. Na początku myślałem że to mod do SS, a tu komercyjna gra. Z czym do ludzi powiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Giera jest do [gluteus maximus] tylko tyle mi sie chce o niej mowic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Fakt- tragedia... Na podstawie trailerów można było przypuszczać że szykuje się fajna jadka- demo jednak zweryfikowało mój pogląd na tą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witam,ja w sprawie w/w gry.Otosh czytalem o niej kiedys w zapowiedzi a teraz sie dowiaduje ze wyszla i chce ja sobie sprawic tylko nie wiem czy warto.Gral ktos w to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ta gra to cos typu serious sam , jesli lubiles takie gierki napewno sie na niej nie zawiedziesz ,wiec jesli nie masz w co grac to warto w nia pograc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Powiem Wam ze fajna ta gierka,taki serious sam w konwencji postala 2 choc nie taki brutalny.Fajny jest pomysl trzymania 2 roznych giwer naraz.Fajna jest tez fabula pokazana dosyc humorystycznie jak glownemu bohaterowi dzieciaka porywaja i musisz go uwolnic i zabic kolesi. Przyznam szczerze, ze serious sam mi sie mniej podobal.Zagrac bez watrpienia warto ale czy bedzie sie chcialo przechodzic ta gre cala :?::wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof 808 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ta gra to kwas jakich mało. najlepiej omijać ją szeeeerokim łukiem.Powiem więcej ktoś kto porównuje ten chłam z serious samem dokonuje PROFANACJI. Zresztą ludzi którzy wykorzystali zaje...sty silnik SS do tego badziewia powinno sie rozstrzelać... :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ta gra to kwas jakich mało. najlepiej omijać ją szeeeerokim łukiem.Powiem więcej ktoś kto porównuje ten chłam z serious samem dokonuje PROFANACJI. Zresztą ludzi którzy wykorzystali zaje...sty silnik SS do tego badziewia powinno sie rozstrzelać... :evil: :evil: :evil: po dluzszym zagraniu przyznam ci racje,kiszka jak nic ta gra :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 odinstalowalem po 5 minutach grania...gra do [gluteus maximus] i wogoel bez sensu...NIE POLECAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...