Overclocker Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Interesuje mnie ten blok. Czy ktos z was wie czy mozna go gdzies w polsce kupic lub chociaz zamowic by zostal sciagniety??? Jak wiecie piszcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 WhiteWatera obecnie sprzedaje http://www.dtekcustoms.com/ a w Polsce byc moze zamowisz go przez www.proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Jeśli masz cierpliwość poczekaj na Uriela (www.overcooled.com) Chłopaki powinni uwinąć się z tym juz niebawem. Blok bazował na optymalizowanej konstrukcji WW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ktos sie pytaj przedtem o ten blok - odpisalem, ze WW spod D-TEK'a nie jest najlepszym pomyslem. Jak chcesz mozesz kupic za granica - wielka sprawa to to nie jest. Wedlug mnie jesli chodzi o estetyke to zdecydowanie lepszy jest URIEL. Jakosc - tez URIEL. Wydajnosc - prawdopodobnie podobna dla obu blokow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Hmm to ja sie pytalem...Wygladal solidnie.A nei wiecie ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Hmm to ja sie pytalem...Wygladal solidnie.A nei wiecie ile kosztuje?troche samodzielnosci i mialbys odpowiedz zwlaszcza, ze link masz w drugim poscie: cena bloki i jego opis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Przegladałem testy w necie i wiekszosc z nich wykazywala ze WW jest drugi pod wzgledem wydajnosci po Cascade a przed RBX - em. Rzecz jasna nie wiem jak wypada w porownaniu do np Nuka 2 czy Uriela. Ituriel - czy wiesz moze ile to "niebawem" bedzie trwalo???? bo jesli kilka dni czy tydzien to spoko ale jak miesiac to juz za duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Tydzien + czas wysylki do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...