Polo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 We wtorek spalila mi sie karta graf. i jestem zmuszony kupic cos innego. Bylem dzisiaj w sklepie i mily pan podal mi 2 karty: Radeon 9500 ´build by ATI´ 64 MB DDR DVI + TV-out (AGP x8, 3.0 ns) bulk - 639zl GeForceFX 5700 Leadtek A360-TDH256 256MB TV-out/DVI BOX - 760zl i mam dylemat :?: jaka wybrac :?: Troche poczytalem na necie i wyglada na to ze ten radeon jest super i da sie go ladnie krecic. Gosciu w sklepie powiedzial ze ten radek jest modowalny i go polecal. Nawet bez krecenia na dobrych sterach idzie ladnie z niego wyciagnac. Potwierdzily to posty na forum :) Co do FX'a to ciut duzo kosztuje. Max chcialbym wydac cos kolo 700zl. Co o tym myslicie? co lepiej ? W obecnej chwili sklanial bym sie bardziej do tego radeona ale ma ciut malo ramu. Moze polecacie jakas inna karte? do 700zl?? Z gory dzieki Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja bym brał radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 jak jest modowalny to 9500, jak nie to fx5700 albo r9600pro :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 masz fart jak jeszcze maja takiego radka i lepiej wez sobie tego demona nawet jak nie do sie odblokowac potokow to walniesz na nim jakiegos malego modzika i bedzie smigalo ze az pieknie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 bierz radka ! przerobisz na 9500@9500 pro (bardzo latwe - robisz za pomoca sterow (jak bys nie wiedzial)) :wink: Najlepiej niech ten sprzedawca sie PODPISZE (tak dobrze zrozumieliscie - podpisze) ze karta chodzi bez blednie na 8 potoczach - ozcywiscie ladniej to sformoj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Super. Wlasnie czytalem recki na stronie komputronika. Sporo ich i wiekszosc pozytywnie sie o tej karcie wypowiada. Pewno ja kupie. Szkoda tylko ze ma 64MB i jest bulk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Super. Wlasnie czytalem recki na stronie komputronika. Sporo ich i wiekszosc pozytywnie sie o tej karcie wypowiada. Pewno ja kupie. Szkoda tylko ze ma 64MB i jest bulk. Recenzje z komputronika(a w zasadzie benchmarka) czasami nie są miarodajne, 64MB starczy Ci, a w bulk-u powinni Ci dać przejściówki i kable do podłączenia do TV. Wolisz ładnie pudełko, czy wydajną kartą za niewielką cenę :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Radek 9500 rulezzzzzzzz przeciez zadne gry nie wykorzystuja 64mb pamieci karty .Nawet jak sie nie da przerobic na 8potokow to i tak na 320/620 poleci a z tymi ustawieniami to juz jest rakieta a moze nawet 360 /620 albo wiecej . Powodzenia w podkrecaniu . A i jeszcze jedno bardzo dobra jakosc obrazu u Radeona + bdb wyjscie telewizyjne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Radek 9500 rulezzzzzzzz przeciez zadne gry nie wykorzystuja 64mb pamieci karty .Nawet jak sie nie da przerobic na 8potokow to i tak na 320/620 poleci a z tymi ustawieniami to juz jest rakieta a moze nawet 360 /620 albo wiecej . Powodzenia w podkrecaniu . A i jeszcze jedno bardzo dobra jakosc obrazu u Radeona + bdb wyjscie telewizyjne . bez przesady z ta rakieta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 nie ma sensnu dopłacać do 5700 ale wiec bierz radka chociaz facet tez nie chce mało za niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Radek ROCK. Naprawde polecam. Sorki że podpinam sie pod ten topic ale czy ktoś używał pasty titana na rdzeń np. radka . Chce sobie paste zmienić na titan zamiast tej gumy co jest teraz ale nie chce spowodowac żadnego spięcia i sam nie wiem. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 W komputronie jeszcze 6zl wiecej za niego wolaja. Taniej chyba go nie dostane bo z tego co sie orientuje to jak znajde oferte lepsza niz w tym sklepie gdzie chce kupic, przedstawie im ze znalazlem taniej to jescze taniej mi go sprzedzadza. Przynajmniej tak mowia ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Radek ROCK. Naprawde polecam. Sorki że podpinam sie pod ten topic ale czy ktoś używał pasty titana na rdzeń np. radka . Chce sobie paste zmienić na titan zamiast tej gumy co jest teraz ale nie chce spowodowac żadnego spięcia i sam nie wiem. :wink:Ja uzywam pasty Titana i VGA Silencera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Radek ROCK. Naprawde polecam. Sorki że podpinam sie pod ten topic ale czy ktoś używał pasty titana na rdzeń np. radka . Chce sobie paste zmienić na titan zamiast tej gumy co jest teraz ale nie chce spowodowac żadnego spięcia i sam nie wiem. :wink:Ja uzywam pasty Titana i VGA Silencera :DJaka karta. Zadnych problemów :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Radek ROCK. Naprawde polecam. Sorki że podpinam sie pod ten topic ale czy ktoś używał pasty titana na rdzeń np. radka . Chce sobie paste zmienić na titan zamiast tej gumy co jest teraz ale nie chce spowodowac żadnego spięcia i sam nie wiem. :wink:Ja uzywam pasty Titana i VGA Silencera :DJaka karta. Zadnych problemów :?:Radek 9500@9700, żadnych problemów z Titanem nie ma, ale muszę wypolerować tego Silencera, bo ma nierówną powierzchnię i dlatego może tylko do 340 MHz dochodzę :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...