Socham Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Mam pytanie :) Czy jest uządzenie (program) i skąd go <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> co pozwala edytować bios karty chodzi mi o to że napszykład jak mam GF 3Ti to chce by wszedzie w windowsie i podczas uruchamiania kompa pisało że mam GF 2 MX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 na mojej stronece masz taki programik. nazywa sie nv bios editor. nie wiem tylko czy cos takiego sie uda. ktos ostatnio cos takiego robil i mu karta smieciowala na ekranie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 a ja mam pytanie o celowosc takiego zabiegu ... no chyba ze chodzi o to - "patrz ile wyciagnalem z mojego gf2mx !" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 my tu nie lubimy cheaterów :!: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 a ja mam pytanie o celowosc takiego zabiegu ... no chyba ze chodzi o to - "patrz ile wyciagnalem z mojego gf2mx !" Albo nie daj Boże do jakiegoś gościa który się nie zna kompeltnie na kartach : Chcesz kupić GF3Ti?? (a w realu jakiś 2mx) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja tak zrobilem i mam geforce 4 ti 4600 :lol: a to ze mi smieciowala to byla wina tego ze za bardzo ram podkrecilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekgrzesiak Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 NIe wie ktoś przypadkiem ile można wyciągnąć z karty GF FX5600 WinFast 310A TD (tak się chyba nazywa). Mam możliwość kupić i nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Wyciagnac to znaczy z o/c, czy wyciagnac punktow w jakichs benchmarkach? Jesli chodzi o wydajnosc tej karty, to szczerze nie polecam. To chyba najbardziej nieudany FX, z wszystkich produktow nvidii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a jezeli codzi o oc to jakbys byl spostrzegwaczy to bys zobaczyl na moj podpis i to nie jest max ;] tak poza tym kazda sztuka jest inna i inaczej sie kreci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 tak poza tym kazda sztuka jest inna i inaczej sie kreci. Tez prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekgrzesiak Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Chodziło mi właśnie o o/c. Czyli raczej nie warto się w tą kartę pakować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 No osobiscie nie polecam, ale to Twoj wybor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 chyba nie ma sensu dawac kasy w ta karte tylko z tego wzgledu ze sie dobrze kreci, jesli wydajnosc i tak bedzie pozostawiała wiele do życzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekgrzesiak Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A jeszcze jedno pytanie. Sprawdzałem tą kartę i po zwiększeniu częstotliwości zwęża się obraz, po bokach pozostają czarne pasy, takie gdzieś na 4cm. Po restarcie pojawiają się ponownie, nawet jeśli zaraz po uruchomieniu obraz jest normalny, to po chwili następuje mrugnięcie i już nie odzyskuje normalnej szrokości. Czy to wina karty, czy jakiejś innej części (może płyta gł.)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam pytanie Czy jest uządzenie (program) i skąd go <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> co pozwala edytować bios karty chodzi mi o to że napszykład jak mam GF 3Ti to chce by wszedzie w windowsie i podczas uruchamiania kompa pisało że mam GF 2 MX Musi byc taka sama ilosc znakow np. masz gf2mx400 to mozesz sobie napisik zmienic na gffx5950, ilosc znakow musi sie zgadzac, inaczej krzaki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A jeszcze jedno pytanie. Sprawdzałem tą kartę i po zwiększeniu częstotliwości zwęża się obraz, po bokach pozostają czarne pasy, takie gdzieś na 4cm. Po restarcie pojawiają się ponownie, nawet jeśli zaraz po uruchomieniu obraz jest normalny, to po chwili następuje mrugnięcie i już nie odzyskuje normalnej szrokości. Czy to wina karty, czy jakiejś innej części (może płyta gł.)?? Bardziej bym sie przychylal do winy monitora, a raczej ustawien monitora, ktory dla kazdej rozdzielczosci i czestotliwosci ma ustawiona dana wielkosc obrazu. Ustaw sobie (przekretlami na monitorze) dla wybranej rozdzielczosci szerokosc i wysokosc ekranu i bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekgrzesiak Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 To raczej nie monitor, bo kiedy uruchamia sie winda, to przez chwilę obraz jest normalny, dopiero potem następuje mrugnięcie i obraz nie wraca do normalnej szerokości. Poza tym próbowałem go rozszerzyć ustawieniami monitora i zabrakło zakresu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekgrzesiak Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a jezeli codzi o oc to jakbys byl spostrzegwaczy to bys zobaczyl na moj podpis i to nie jest max ;] tak poza tym kazda sztuka jest inna i inaczej sie kreci. Niemiec, może ty też miałeś takie problemy i jest to noramlne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 u mnie mryga i jest OK. tylko dla kazdej rozdziali i kazdego odswiezania musze ustawiac obraz, bo monitor ma inne ustawienia la kazdej z tych cech. inaczej jest w 800*600 przy 85Hz a inaczej przy 60Hz wiec eksperymentuj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...