fipa Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ojoj... agresja w rodzinie normalnie ;]Właśnie czytam i sam się dziwie... Coś musi być z Wami nie tak, skoro Was tak nie lubią i takie prezenty dostajecie, albo i nie dostajecie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 my w klasie standardowo kupujemy po czerwonej rozy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Troche po czasie, ale najlepiej kupic cegly/plytki chodnikowe z dedykacja zeby im w zyciu nie bylo za lekko. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 My z kumplami na dzień chłopaka dostaliśmy pieluchę, ale interpretacje tego podarunku były różne... :twisted: PS. Dobrze, że ja nie mam tego problemu ;) U mnie w klasie jest 14 dziewczyn i 14 chłopaków...razem 28 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 A ja chciałbym życzyć wszystkim Paniom na forum wszystkiego najlepszego . W końcu to dziś jest ich święto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 tez przylaczam sie do zyczen a co do poziomu tego watku to sie lepiej nie bede sie odzywal a do prezentow to trzeba podchodzic z humorem a nie na sztywno P.S. dzis gadalem z kolezanka (studentka matmy, wyklady maja razem z informa) i mowila ze ci z informy to jacys niekumaci nawet kwiatow im nie dali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 chodzilismy po bararze i kupilismy z kumplami 2 metrowe kije bambusowe i kilka kilogramow bananow. banany przyczepilismy do kija. oprocz tego kupilismy tez po kwiatku. na poczatku lekcji (rano) dalismy tylko kwiatki, ze to tak strasznie oficjalnie i nic wiecej. a potem na ostatniej lekcji weszlismy do klasy z tymi kijami i je rozdalismy. wtedy byla dopiero jazda..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 http://zeus.polsl.gliwice.pl/~slawekn/dk.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 zaje******scie mile :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 http://zeus.polsl.gliwice.pl/~slawekn/dk.jpgpowiedziales tak do "swojej" :?: zyjesz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ke ? swojej.. ? bo nie posiadam dziewczyny ;] jesli to tak ujmowac ale kolezankom pokazalem, dziisaj bylem na labie (tzn. wycinalem sciagi do 5 rano i sie mi zaspalo ;]) to nie wiem czy przezyje.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ale kolezankom pokazalem, dziisaj bylem na labie (tzn. wycinalem sciagi do 5 rano i sie mi zaspalo ;]) to nie wiem czy przezyje.. :P :lol: I co - podobało się ? :lol: A tak btw - ściągi do 5 rano ? - przecież na tym makro macie takie luzy że hej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 makro ? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 makro ? O_o Makrokierunek na wydz AEiI w Gliwicach. No chyba, że to tylko konto kumpla z którego był obrazek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ja mam probna mature w czwratek :P a ten obrazek dostalem od kogos.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 LOL :lol: - spoko - w takim razie powodzenia życzę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 U mnie w klasie jest 13/13 :> A dziołchy nic nie dostaly bo w mojej klasie ciezko jest przeprowadzic taka akcje :| malo kto by byl chetny dac 50 gr... Coz... Moze juz za pol roku w nowej klasie bedzie lepiej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 U mnie w klasie jest 13/13 :> A dziołchy nic nie dostaly bo w mojej klasie ciezko jest przeprowadzic taka akcje :| malo kto by byl chetny dac 50 gr... Coz... Moze juz za pol roku w nowej klasie bedzie lepiej :> wstydzcie sie :/ 50gr? my w klasie mielismy zrzute po 7zl :/ a i tak to bylo malo, calkowite minimum bo duzo osob nie mialo hajsu :/ aha no i akcja byla zorganizowana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 to 50 gr. bylo chyba jako przyklad :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Z cyklu "humor koszarowy" (zasłyszane w robocie): - Ty, co kupisz swojej starej na dzień kobiet? - Hmmm, nic. Umyję się i ją puknę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...