ptaku666 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Czy ktoś mógł by mi podać jakiś adres sklepu internetowego, w którym mógł bym kupić toner z kolorem czarnym orginalny bądz nie orginalny do drukarki CANON BJC-250. Nie interesują mnie uzupełniacze ponieważ nie mam tonera! Allegrop.pl odpada ! Z góry dziki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Chyba kartridż a nie toner, bo to atramentowka a nie laser :wink: Znajdziesz go w kazdym sklepie internetowym, nazwa - BC-02 np. www.komputronik.pl najlepiej kup orginalny, bo bedziesz mogl go spokojnie uzupenic pare razy, a z tymi regenerowanymi to roznie bywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Chodziło mi raczej o cos tanszego, w tym sklepie co mi podałes jest kartridz czarny w cenie 123 zł + koszt wysyłki, a to jest połowa wartosci mojej drukarki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Napisales ze moze byc orginalny a jak chcesz regenerowany to: www.olinex.com.pl/store.php?page=2&cat_id=28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...