Hunter12 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Cze jestem nowym uzytkownikiem forum i mam nastepujace pytanie: Chce kupic plyte ASRock K7S8X Sis 746FX za 139 zl Moze ma ktos ta plyte i moglby nieco powiedziec o tej plycie Czy bedzie chodzic na zasilaczu 230V Nie wiem czy oplaca sie ja kupic moze sa lepsze w podobnej cenie??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 http://sklep.benchmark.pl/pelny_6145.html Przepraszam za ten link ale jest tam pare opini na ten temat :E Od siebie natomiast dodam ze na 99% bedziesz potrzebowal mocniejszego zasilacza nie zaleznie jaki procek do tego wpakujesz i jaka grafe :| Jezeli masz zamiar cos krecic to zwiedz dzial forum poswiecony kupowaniu i wyborze zasilacza . . . PS. Witamy na forum . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ale brednie piszesz :) nie pojdzie mu na zasilaczu 230V ? To jaki Ty masz (joke). A tak na powaznie to ile WAT ma ten zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Zasilacz to 230V czy 230W??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter12 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter12 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Sor pomylilo mi sie 230W :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter12 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 raczej 300W :D stylu na zasilaczu pisze 230V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter12 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 raczej 300W :D stylu na zasilaczu pisze 230V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter12 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 aha czy bedzie mi chodzila na tej plycie riva tnt2 ultra?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Powinna bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...