Skocz do zawartości
Margort

Czy nie za trudne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowym forumowiczem.

mam takie pytanie, i chciałbym się abyście wypowiedzieli się na ten temat... jest taka sprawa:

chodzę sobie po róznych serwisach no i trafian na stronie www.oc-serwis.pli jest tam jakiś konkurs organizowany no i powiem spoko nagordy .. lecz duża barriera to są pytania... moim zdaniem są zbyt trudne.. co o tym myślicie..

link do pytań: http://www.oc-serwis.pl/konkurs/rejestracja.php dałem taki bo dopytan nie ma dacie dalij i zobaczycie... nagordy fajne, lecz chyba za trudne czy ja mam za mało wiadomości ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Az takie bardzo trudne to mi sie nie wydaja, nie interesuje sie komputerami szczegolowo od zawsze i nie rzucaja mnie z ich powodu dziewczyny, ale jesli ja bez sprawdzania moge na niektore pytania odpowiedziec, to nie wydaja mi sie pytania bardzo trudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak w ogole to nie jest audiotele, polegajace na zarabianiu kasy od kazdego smsa/kazdej minutry polaczenia!!

czego ty sie spodziewales??

pytanioa typu:

ile nozek ma procesor w standardzie socket 462??

no bez przesady........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

tak w ogole to nie jest audiotele, polegajace na zarabianiu kasy od kazdego smsa/kazdej minutry polaczenia!!

pytanioa typu:

no bez przesady........

:lol SuperSocket 7 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

pytanioa typu:

no bez przesady........

A ile ma ?? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście nie wszyscy traktują nas jak totalnych idiotów (patrzcie na pytania w konkursach Audiotele!!!) dlatego należy się tylko cieszyć, że trafiają się jeszcze normalne konkursy z normalnymi pytaniami :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Audiotele to jest takie debilstwo ktorego powini zakazac, to graniczy z oszustwem wrecz w neiktorych przypadkach, a jednak tyle tysiecy osob dzwoni :P

a te pytania z konkursu to hmm ich trudnosc jest pojeciem wzglednym :P, dla mnei nie byly trudne, ale dla mojej siostry bardzo :D, na necie sa odpowiedzi...

btw tez nie wierze w takie konkursy, szczegolnie w sposob losowania nagrod..... wiem z doswiadczenia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, to tak na szybko bez szukania po necie odpowiedzi, mi wychodzi coś takiego:

Ad1. odp 2 - BŁAD! Prawidłowa odpowiedź to 1

Ad2. odp 2

Ad3. odp 1

Ad4. odp 3

Ad5. odp 3

Ad6. odp 2

Tak z ciekawości sprawdziłem, i tylko jeden błąd miałem, poprawiłem już :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

btw tez nie wierze w takie konkursy, szczegolnie w sposob losowania nagrod..... wiem z doswiadczenia :P

to sie mylisz

tego sobie nie wymyslilem,ale nie wazne nie o tym temat watku

też sądzę żę nagrody już są rozdane i również znam to z doświadczenia :(

ale spróbować nie zaszkodzi tym bardziej że to nic nie kosztuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

heh tylko sie nie smiejcie:) to jest... pioro ktore ma w sobie atramet niewidoczny golym okiem tylko w promieniach uv, oczwiscie lampka uv jest dolaczona razem:) to wyglada miejwiecej tak http://www.marketuv.com/?ps=show&pID=9

Może do budy ci sie przyda chyba że już nie chodzisz albo nauczyciele też mają takie lampki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

heh tylko sie nie smiejcie:) to jest... pioro ktore ma w sobie atramet niewidoczny golym okiem tylko w promieniach uv, oczwiscie lampka uv jest dolaczona razem:) to wyglada miejwiecej tak http://www.marketuv.com/?ps=show&pID=9

Może do budy ci sie przyda chyba że już nie chodzisz albo nauczyciele też mają takie lampki :)

heh no juz mi sie raczej nie przyda do sciagania ... ale zobaczymy robie moda obudowy i mam 2 zimne katody uv... moze jakis rysunek uv :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi