Margort Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Witam, jestem nowym forumowiczem. mam takie pytanie, i chciałbym się abyście wypowiedzieli się na ten temat... jest taka sprawa: chodzę sobie po róznych serwisach no i trafian na stronie www.oc-serwis.pli jest tam jakiś konkurs organizowany no i powiem spoko nagordy .. lecz duża barriera to są pytania... moim zdaniem są zbyt trudne.. co o tym myślicie.. link do pytań: http://www.oc-serwis.pl/konkurs/rejestracja.php dałem taki bo dopytan nie ma dacie dalij i zobaczycie... nagordy fajne, lecz chyba za trudne czy ja mam za mało wiadomości ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Az takie bardzo trudne to mi sie nie wydaja, nie interesuje sie komputerami szczegolowo od zawsze i nie rzucaja mnie z ich powodu dziewczyny, ale jesli ja bez sprawdzania moge na niektore pytania odpowiedziec, to nie wydaja mi sie pytania bardzo trudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Wystarczy trochę poszukać i odpowiedzi się znajdą, nic nie ma za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Poszukaj a odpowiedzi same sie nawina. W koncu latasz trochepo internecie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tak w ogole to nie jest audiotele, polegajace na zarabianiu kasy od kazdego smsa/kazdej minutry polaczenia!! czego ty sie spodziewales?? pytanioa typu: ile nozek ma procesor w standardzie socket 462?? no bez przesady........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Cytat tak w ogole to nie jest audiotele, polegajace na zarabianiu kasy od kazdego smsa/kazdej minutry polaczenia!! czego ty sie spodziewales?? pytanioa typu: ile nozek ma procesor w standardzie socket 462?? no bez przesady........ :lol SuperSocket 7 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 banal :)Wystarczy wpisac www.google.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Cytat tak w ogole to nie jest audiotele, polegajace na zarabianiu kasy od kazdego smsa/kazdej minutry polaczenia!! czego ty sie spodziewales?? pytanioa typu: ile nozek ma procesor w standardzie socket 462?? no bez przesady........ A ile ma ?? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margort Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no szukałem, zabardzo to znaleść nie moge... a wy byś cie wiedzieli na te pytania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Cytat no szukałem, zabardzo to znaleść nie moge... a wy byś cie wiedzieli na te pytania ? Tak. Aczkolwiek nie cierpie wszelkich konkursow (nie wierze w wyniki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Na szczęście nie wszyscy traktują nas jak totalnych idiotów (patrzcie na pytania w konkursach Audiotele!!!) dlatego należy się tylko cieszyć, że trafiają się jeszcze normalne konkursy z normalnymi pytaniami :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Audiotele to jest takie debilstwo ktorego powini zakazac, to graniczy z oszustwem wrecz w neiktorych przypadkach, a jednak tyle tysiecy osob dzwoni :P a te pytania z konkursu to hmm ich trudnosc jest pojeciem wzglednym :P, dla mnei nie byly trudne, ale dla mojej siostry bardzo :D, na necie sa odpowiedzi... btw tez nie wierze w takie konkursy, szczegolnie w sposob losowania nagrod..... wiem z doswiadczenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Hmm, to tak na szybko bez szukania po necie odpowiedzi, mi wychodzi coś takiego: Ad1. odp 2 - BŁAD! Prawidłowa odpowiedź to 1 Ad2. odp 2 Ad3. odp 1 Ad4. odp 3 Ad5. odp 3 Ad6. odp 2 Tak z ciekawości sprawdziłem, i tylko jeden błąd miałem, poprawiłem już :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 interesowalbys sie kompami to te pytania nie bylyby az takim problemem - aczkolwiek nad 1 z nich z turzolem mielismy niezla debate ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Cytat btw tez nie wierze w takie konkursy, szczegolnie w sposob losowania nagrod..... wiem z doswiadczenia :P to sie mylisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Cytat Cytat btw tez nie wierze w takie konkursy, szczegolnie w sposob losowania nagrod..... wiem z doswiadczenia :P to sie mylisz tego sobie nie wymyslilem,ale nie wazne nie o tym temat watku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no ja wiem czy to takie trudne. za pierwsym razem odpowiedzialem i mialme tylko jeden blad. a z kad wiem bo poGOGlowalem z deka i jusz wsio wiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Pytania są raczej proste, a już napewno włatwo znależć odpowiedzi w necie. Więc może to była tylko taka ściema aby jak najwięcej osób tam zerkneło i może wzieło udział w konkursie :P :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Cytat Cytat Cytat btw tez nie wierze w takie konkursy, szczegolnie w sposob losowania nagrod..... wiem z doswiadczenia :P to sie mylisz tego sobie nie wymyslilem,ale nie wazne nie o tym temat watku też sądzę żę nagrody już są rozdane i również znam to z doświadczenia :( ale spróbować nie zaszkodzi tym bardziej że to nic nie kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ale jaja właśnie wygrałem w tym konkursie OCZ Ultra II Thermal Paste Silver + Zalman NB47J chyba że to kwietniowy żarcik bo wiadomość przyszła 1.04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Cytat Ale jaja właśnie wygrałem w tym konkursie OCZ Ultra II Thermal Paste Silver + Zalman NB47J chyba że to kwietniowy żarcik bo wiadomość przyszła 1.04 Gratuluje ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 heh tez wygralem co prawda "tylko" zestaw Cool Extra ale i tak sie ciesze:) gratulacje bigzzgib a to link http://www.oc-serwis.pl/?page=show&id=714 czekam z niecierpliwościa na następny konkurs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Również gratulacje Cammel aco to takiego ten zestaw cool extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 heh tylko sie nie smiejcie:) to jest... pioro ktore ma w sobie atramet niewidoczny golym okiem tylko w promieniach uv, oczwiscie lampka uv jest dolaczona razem:) to wyglada miejwiecej tak http://www.marketuv.com/?ps=show&pID=9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Cytat heh tylko sie nie smiejcie:) to jest... pioro ktore ma w sobie atramet niewidoczny golym okiem tylko w promieniach uv, oczwiscie lampka uv jest dolaczona razem:) to wyglada miejwiecej tak http://www.marketuv.com/?ps=show&pID=9 Może do budy ci sie przyda chyba że już nie chodzisz albo nauczyciele też mają takie lampki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Cytat Cytat heh tylko sie nie smiejcie:) to jest... pioro ktore ma w sobie atramet niewidoczny golym okiem tylko w promieniach uv, oczwiscie lampka uv jest dolaczona razem:) to wyglada miejwiecej tak http://www.marketuv.com/?ps=show&pID=9 Może do budy ci sie przyda chyba że już nie chodzisz albo nauczyciele też mają takie lampki :) heh no juz mi sie raczej nie przyda do sciagania ... ale zobaczymy robie moda obudowy i mam 2 zimne katody uv... moze jakis rysunek uv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...