Skocz do zawartości
[TiLt]

Plexi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moje WC nabiera coraz bardziej realnych ksztaltow ale oczywiscie jest pare pytan.

Przede wszystkim plexi na shroda.

Czy moze sie jakos inaczej nazywac w sklepie?

Bylem dzis w ciastoramie (ostatnio bywam tam codziennie :D) i nie bylo nic co zwalo by sie plexi, znalazlem cos podobnego ale nazwe mialo inna (nie pamietam jaka :?) i kosztowalo jakies 45 zeta za arkusz i bylo dosyc cienkie.Czy to moglo byc to?

Czym kleic plexi? tylko nie mowcie ze chloroformem.Chodzi o jakis klej, cos w tym stylu.

Bo do ciecia wydaje mi sie ze pilka do metalu styknie, chyba ze sie myle.

aaa i jeszcze jedno ale z innej beczki.

Zamowilem dzis nukleonika :D , a moja wspaniala towarzyszka zycia ufundowala mi pojemnik z plexi z mcs :).Mialem go robic sam ale darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada :D

A pytanie tyczy sie tego ze wyczytalem gdzies tu ze najlepiej te dwa wyjscia z nukleona wpuscic bezposrednio do pojemnika a nie laczyc trojnikiem.Prawda to?

Bo jezeli tak to napisze maila zeby mi Mate jak bedzie mogl wstawil do tego pojemnika dodatkowy krociec, a jak nie to polacze trojnikiem.

Sory za te pytania ale wole sie trzy razy upewnic niz pozniej pluc sobie w brode.

Pozdrawiam

TiLt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Czym kleic plexi? tylko nie mowcie ze chloroformem.Chodzi o jakis klej, cos w tym stylu.

Bo do ciecia wydaje mi sie ze pilka do metalu styknie, chyba ze sie myle.

Klej mozesz zrobic na bazie rozcienczalnika nitro + opilki z plexy.

Do ciecia cienkiego arkusza brzeszczocik standardowy do wiekszych grubosci > z "grubym" zębem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi