sqbi Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Witajcie. mam ten dysk i podczas pracy (szczegolnie instalacja windowsa xp) dysk bardzo chałasuje :( słychac jakies czeszczenie...co to moze byc??Moze jest uszkodzony albo wadliwy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 chyba HAŁASUJE :) WD ogolnie sa glosne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 WD nigdy nie było zbyt ciche. Dyski są szybkie ale dosyć głośne. Może to plotki ,ale ponoć wyszła seria pracująca dosyć metalicznie (awaryjna). Ja z mojego WD jestem zadowolony. Mimo niezbyt cichej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 WD nigdy nie było zbyt ciche. Dyski są szybkie ale dosyć głośne......quote] Zgadza sie WD sa dosc glosne, zdarzaja sie nawet napedy ktore potrafia warczec i terkotac glosniej niz kosiarka, ale jak wystepuja juz tak glosne dzwieki to mozemy sie spodziewac szybkiego konca zywota dysku. Moj znajomy ma WD 80GB BB i przez 4 miechy dzialal dosc cicho aby mozna bylo pracowac ale po tym okresie zaczal wpadac w wibracje i wydawac chroboczacy dzwiek, kumpel chcial go wymienic ale w serwisie powiedziano, ze te dyki juz tak chodza. Minelo 7 miesiecy i dysk nieraz juz tylko wydaje takie dzwieki, przy odpalaniu windy lub pracy przy duzych arkuszach. Naszczescie jeszcze dziala, ale czy mozna nazwac to wygodnym uzytkowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jednym slowem WD i duzy CHAOS ;) WD to sie nadaje ale do zardzewialych srubek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jednym slowem WD i duzy CHAOS ;) WD to sie nadaje ale do zardzewialych srubek ;) a ty gdzie sie nadajesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nie abstra<span style="color:red;">[ciach!]</span>my az tak. Dyski WD sa glosne i to fakt ale transfer jest boomba i tu ma swoich zwolenikow. Niektore dyski sie psuja i nie trzymaja glosnosci jaka byla zakladana ale u kazdego producenta zdarzaja sie czarne owcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 jednym slowem WD i duzy CHAOS ;) WD to sie nadaje ale do zardzewialych srubek ;) a ty gdzie sie nadajesz? ja to chyba do klubu antyfanow WD i SLD - z dwojga zlego wole WD ;) przepraszam, ze urazilem Twoj dysk i uderzylem w jego albo Twoje ego ;) wydajnosc to fakt bardzo dobra, ale komputer to nie Okęcie :] chyba, ze ktos lubi jak mu nad ranem startuje stadko Boeingow 767 :] a co do srubek to chodzilo mi o srodek pseudo smarowniczy WD :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 jednym slowem WD i duzy CHAOS ;) WD to sie nadaje ale do zardzewialych srubek ;) a ty gdzie sie nadajesz? ja to chyba do klubu antyfanow WD i SLD - z dwojga zlego wole WD ;) przepraszam, ze urazilem Twoj dysk i uderzylem w jego albo Twoje ego ;) wydajnosc to fakt bardzo dobra, ale komputer to nie Okęcie :] chyba, ze ktos lubi jak mu nad ranem startuje stadko Boeingow 767 :] a co do srubek to chodzilo mi o srodek pseudo smarowniczy WD :P ja tez rych komuchow nie cierpie zawsze niecierpialem!!!! pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ja juz nie cierpie w ogole calego rzadu i tego co sie z tym wiaze w naszym pieknym kraju i nie zamierzam czekac, az u nas bedzie lepiej, bo to puste mrzonki dla naiwnych grrr plan hausnera ma wypalic podobno za jakies 7 lat dopiero - do tego czasu rzady sie zmienia pare razy i gluteus maximus z tego bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Heh widze ze jego temat zmienił sie w dysusje polityczna :D:D:D Słyszalem ze pojawiły sie wadliwe WD i moze na taki trafiles?? A tak wogule to sam nie wiem czy mozna to reklamowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Od kiedy mam nowa powiedzmy cicha zasilke to slysze dysk. Jakby piszczenie troche nie mile dla ucha, takie metaliczne wrecz ;( Dysk mam ponad rok ;) Wczesniej tego nie slyszalem :( Jednak Codegen 300W zagluszal wszystko, i cos wam powiem - bardziej mi sie podoba dzwiek Codegena niz dzwiek tego pisku :?: jaki sie wydobywa z dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a ja wam powiem jedno to wszystko przez ta zmiane napiecia na 230v mojej starej tel sharp 29 cali nieraz popiskuje :?: :idea: jebac polska energetyke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zmiana miala byc niezauwazalna i bezbolesna ale u nas zawsze cos nie wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexa Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zmiana miala byc niezauwazalna i bezbolesna ale u nas zawsze cos nie wyjdzie ;) No teraz to chyba przesadzacie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Posiadam dysk jak stopce i chciałbym wiedziec czy jest jakiś program gdzie mozna zwolnić dysk przez co bedzie cichszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...