tomirek Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Siemka. Mam szybkie pytanko. Otoz mam w domku dwa kompy podlaczone do Neo+ (przez modem Alied Telesyn AT-AR250E). No i chce sie spiac dodatkowo z kumplem, ktory ma neta z Astera tak, zeby wzajemnie udostepniac sobie pliki. I teraz pytanie. Czy da sie to tak ustawic na routerze, zeby kompy moje i kumpla sie widzialy (te ktore mam teraz podlaczone sie widza) i tak, zeby kumpel nie mial udostepnionego netu (znaczy, zeby nie mogl sie z netem przez moje neo laczyc)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 IMHO na routerze dajesz przydzial IP bez IP kumpla. Lub robisz inna maske podsieci inne IP itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomirek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dzieki. Pokombinuje jak radzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...