mirass Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Kurczę mam dylemat.... chciałbym se zmodowac bude, ale mam problem z kolorami zimnych katod.... koniecznie chciałbym niebieskie.... ale + jeszcze jeden kolor.... w gre wchodzi : NIEBIESKI NIEBIESKI najbardziej bym się ucieszył gdyby ktoś mi dostarczył fotki /chociaż jedną/ kompozycji niebieski + zielony.... bardzo proszę o pomoc.... pozdrawiam mirass :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 imho ladniej wyglada niebieski i zielony a poza tym bardzo duzo jest tego w necie, wystarczy ze bys troche poszukal i znalazlbys rozne oswietlenia :P poza tym nie wiem co to za glupie tematy nieporadnych ludzi ktorzy pytaja sie innych o zdanie, rob tak jak ci sie podoba ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 W avatarze masz czerwien i niebieski.... Temat faktycznie odjechany hehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja tez zaczyna modowac i zdecydowalem sie na sam niebieski a co do drugiego koloru to moj wybor padl raczej na czerwony! Jakos tak fajnie kontrastuja, ale zielony tez wypas! No i z zoltym tez calkiem ciekawie wyglada tak zywo! Pozdro! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ja mam w swojej budzie wszystkie 3 kolory: niebieski, czerwony i zielony...wstawiam Ci tu zdjecie i sobie porownaj, ktore dwa Ci bardziej odpowiadaja :D aha sorry za predkosc ladowania zdjecia(tak samo jak w topicu o mojej budzie) ale to nasza kochana tpsa :? ma takie ponaddzwiekowe serwery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Temat faktycznie odjechany hehehheCzemu :?: wielu ludzi sie zastanawia nad oświetleniem... poprostu chce znac opinie innych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Po prostu jak sie szuka pomysłów na moda, kolorów itp etc. To sie przegląda galerie na całym świecie i sie wie co chce sie robić. Ja długo przeglądałem aż zrobiłem wg własnego uznania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hmm w moim odczuciu kolor wybranego oswietlenia powinien sie komponowac z reszta czyli z kolorem obudowy ktory zamierzasz sobie wybrac a nic na ten temat nie napisales. jezeli juz mial bym wybierac wybralbym niebieski i czerwony. a jezeli bedziesz miec czarna bude z elementami chromu to ta kompozycja pasuje jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mam ModeCom Winner .... to jest chrom + aluminium.... i wlasnie sie zastanawiam nad nieb + ziel.... poprostu chce znac zdanie innych..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Temat faktycznie odjechany hehehheCzemu :?: wielu ludzi sie zastanawia nad oświetleniem... poprostu chce znac opinie innych....po co ci opinia innych, dla kogo robisz kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ja bym wział niebiesko czerwony , bardziej mi się podoba , ale zrobiszjak ty wolisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Temat faktycznie odjechany hehehheCzemu :?: wielu ludzi sie zastanawia nad oświetleniem... poprostu chce znac opinie innych....po co ci opinia innych, dla kogo robisz kompa? ja piernicze... poprostu chce wiedziec co mysla osoby wprawione... chce pierwszy raz zmodowac bude i chce zasiasc informacji a wszyscy na mnie naskakuja ze sie pytam :? od czego jest forum dyskusyjne :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hahah fajny temat :/ jak bedziesz szukal dziewczyny to sie tez nas spytasz czy blondynka czy ruda :P co do kolorow: ja bym wzial niebieski i czerwony :D jakos tak bardziej mi pasuja :D chodziaz 997 przypominaja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja tam lubię moje 997, mam nawet w nagrywarce RED od Write i BLUE od Read :D Dziewczyna: Ruda. Wiesz, najlepszą podpowiedzią było by, gdybyś powiedział tak: Budę maluję na kolor zielony, w środku będzie niebieski napęd i kieszeń, diodki: niebieska i zielona. Albo maluję bude na czerwono i z niebieskimi guziczkami i nie wiem, cyz dołożyć niebieskiego w oświetleniu, czy czerwonego, zeby było bardziej monochromatycznie! Napisz co planujesz z budą zrobić, to ktoś Ci coś powie, co sądzi. Jeśli nie zrobisz tego, to lipa!! Zgadywanka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ok dzięki za odpowiedzi... a szczególnie dzieki lukk-owi i sir Affen-owi :) cos czuje ze na letnim zlocie moderow i o/c ujawnie moja bude :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ok dzięki za odpowiedzi... a szczególnie dzieki lukk-owi i sir Affen-owi :) cos czuje ze na letnim zlocie moderow i o/c ujawnie moja bude :)a co oni powiedzieli :?: bo jakos nie widze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 lukk dal mi fotke a sir Affen duuuzo informacji na PM...... a co ? takie ciekawe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...