el Tomasso Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Prosze o uwagi na temat tego monitorka dotyczace uzytkowania (glownie przepalonych pikseli) Jesli ktos rzuci pare slow krytyki to sa mile widziane DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Znajomy pracujacy w sklepie komputerowym narzekal, ze NECi 1701 i 1760 maja duzo wypalonych pikseli, i to od nowosci... Ale osobistych doswiadczen nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Tomasso Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 to ciekawe , dzieki za posta napewno wezme to pod uwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 widzialem 1701 w Mediamarkt i nic mu nie brakowalo, a pixele byly wszystkie :) qmpel ma Neca z USA - dostal innego niz ogladal w sklepie na wystawie i nie sprawdzal i jest perfect :) jak przy zakupie nie ma bad pixeli to szansa ze pozniej cos wyskoczy jest niewielka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Tomasso Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A czy moze ktos porownac ten monitor (a dokladnie jego parametry wizualne) z innymi modelami , jak on wypada na ich tle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Egzemplarz, ktory ogladalem w sklepie (ostatecznie wzialem iiyame...) budzil mieszane uczucia. Z jednej strony smuzenia nie dalo sie zaobserwowac, jak przystalo na matryce 16 ms i to jest bardzo duzy plus. Jednak z iinymi sprawami juz nie bylo tak wesolo, najbardziej rzucily mi sie w oczy bardzo wyraznie swiecace krawedzie ekranu. Jakies swiecenie wystepuje pewnie w kazdym monitorze LCD, jednak w tym wydawalo sie wieksze, niz w innych. I jeszcze estetyka - ten monitor jest po prostu brzydki ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mam ten model zadowolenie w 100% nic niemam mu do zazucenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 u mnie też sprawuje sie bez problemu zadnych martwych same żywe pixele gry ładnie chodzą i filmy tez bez smużenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Sam się zastanawiam nad kupnem, biorę pod uwagę tylko NEC'a. Widziałem kilka monitorów LCD tej firmy, miałem okazję na nich popracować, dla mnie rewelka. Kasy jeszcze brakuje..... pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Tomasso Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dzieki za posty Mniej wiecej mam juz zdanie na temat tego sprzetu istnieje jeszcze tylko jedna kwestia mianowicie gwarancja - i tak zanim kupie to pewnie przeczytam gwarancje w sklepie- jesli ktos juz to przeszedl to prosilbym o streszczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...