l@ma Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Cze!! mam problem z podłąnczeniem diod, ostanio jak chciałem podświetlić cooler i podłąnczyłem diody do molexa to (chyba źle podpiołem) komp sie wyłączył i nie chciał odpalić :( Jak i gdzie jest bezpiecznie podłączyć DIODY?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 bylo na forum z milion razy o diodach. na gorze jest taki magiczny przycisk a nazywa sie "szukaj". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jak i gdzie jest bezpiecznie podłączyć DIODY??do zwyklego gniazdka elektrycznego :D tam jest wieksze napiecie i beda Ci jasniej swiecily :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jak i gdzie jest bezpiecznie podłączyć DIODY??do zwyklego gniazdka elektrycznego :D tam jest wieksze napiecie i beda Ci jasniej swiecily :twisted: :twisted: :twisted: Wez bo tak jeszcze zrobi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jak i gdzie jest bezpiecznie podłączyć DIODY??do zwyklego gniazdka elektrycznego :D tam jest wieksze napiecie i beda Ci jasniej swiecily :twisted: :twisted: :twisted: Wez bo tak jeszcze zrobi :roll: hahahah :D no moze nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...