sx Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Pytanie lamerskie zapewne dla forumowych wymiataczy :D ale posiadam coś takiego A XP 1800+ BOX cooler Master deflaut/ MSI MS 6330 i chciał bym to podkręcić ile się da na deflautowym coolerze tak aby mi sie kurz w kompie nie zapalił ;) Pomóżcie pliss swoją fachową radą, albo dajcie jakiegoś linka gdzie coś znaleźć w tym temacie. Zapewniem że przejrzałem forum i nigdzie nie znalazłem jak podkrecic takiego proca. Acha zapewne jest zablokowany i zastanawiam sie czy da sie go podkrecic bez potrzeby odblokowywania mnożnika? THX z góry for all. PZDR sx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 FAQ podkrecanie proca podstawy OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sx Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 :D dzieki hehe przeglądałem tylko "platforma AMD" sorry za to, jednakże jesli ktos konkretnie tego proca podkrecał to i tak prosze o opis jesli bedzie mial chwilke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...