baca_18 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam konto bezplatne na wp I Outlook mi nie dziala nalezycie pojawia mi sie cos takiego: "twoj serwer nieoczekiwanie zakonczyl polaczenie moglo byc to spowodowane: nieprawdlowa konfiguracja serwera problemami z siecia lub dlugim okresem nieaktywonsci" serwery mam ustawione w ten sposob: smtp.wp.pl pop3.wp.pl czyli wporzo HELP!!!!!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 http://dafury.webpark.pl/outlook.jpg zobacz, czy masz zaznaczona ta funkcje (w prostokacie) jezeli nadal dzialac nie bedzie sprawdz to co podkreslilem... ustawienia z programu outlook express... moze na zwyklym (outlooku z m$ office) nie chodzi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Nic z tego :( dalej to samo Mam Outlooka 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 smtp.wp.pl pop3.wp.pl czyli wporzo Tak. Co do uwierzytelniania to ja nie mam tej opcji zaznaczonej i spokojnie z wp.pl odbieram poczte. Jedyne co ci moge poradzić do wpisz dokładnie jeszcze raz login i password może to coś pomoże , no i spróbuj wyłączyć opcje "uwierzytelniania" przez server. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Wielkie Dzieki pomoglo. Jeszzcze raz dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Hehe też miałem kiedyś podobnego zonka na onecie . Ciesze się że mogłem pomóc . :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...