SpiderMAN Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Nowe okno wyciachalem... Sorki za jakosc, ale ciemno bylo, w dzien ta kamerka lepiej zdjecia wychodza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ładna mikrofalówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 ładna sprawa ... ile ci to zajęło czasu ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 spoko okienko spider :), ja tez wycinam nieregularne wlasnie ale ma pozaookraglane krawedzie i jest wieksze, szybka i uszczelka juz czeka, wycinam w poniedzialek, tez zapodam zdjecie a co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 spoko ale ja i tak wole bez obudowy pracowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 spoko ale ja i tak wole bez obudowy pracowac ;) nie masz obudowy - nie masz czego modowac, a modowanie to sama radosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 spoko ale ja i tak wole bez obudowy pracowac ;) nie masz obudowy - nie masz czego modowac, a modowanie to sama radosc :) ŚWIĘTE SŁOWA!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 co to akwarela czy zdjecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...