Konrad_ Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mam jedno pytanie, zamierzam kupić głosniki Creative 5.1 p580 razem z karta muzyczną. W zestawie z saunblaster 5.1 kosztują jakieś 440zł, a z Audigy"cośtam" 490zł. Czy opłaca sie zainwestować te 50 zł dla tej lepszej karty, i jaka jest róznica między tymi kartami? p.s mógłby mi ktoś podać jak nazwa widnieje w miejscucoś tam Audigy"cośtam"?? Z góry dziękuje! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Są Audigy 1,2,2zs,2ls. W komplecie prawdopodobnie jest Audigy 1. Opłaci się dać te 50 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A duża będzie ta różnica brzmienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A duża będzie ta różnica brzmienia?zadna ja bym kupil live 5.1 bo i tak z takich glosnikow nic sie niw wyciagnie pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dzięiki POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...