bogdans1 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Posiadam nagrywarke (jak w temacie) i ogólnie działa dobrze, ale mam problem np, gdy oglądam film. Najpierw się rozpędza, a później zwalnia - zatrzymuje się na chwilę i znowu rozpędza... więc film jest z krótkimi przerwami. Dzieje się tak co kilka minut :( Mam pytanie, czy może tak być, czy może jest ona uszkodzona - może są jakieś programiki, które mogą to sprawdzić? Dodam, że nie jest to wina płyt, bo na starmy poczciwym CD-romie wszystko jest ok. Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 u mnie to jest normalne... rozpedza sie (wczytuje dane) i zamiast ladowac na biezaco to robi sobie male przerwy (by sie znow rozpedzic) btw lepiej zmien avatar na inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dlaczego zmienić? Chodzi o to, ze ktoś ma taki sam? Bo widziałem niedawno taki na forum... ale ja już go mam od dłuższego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ta osoba jest moderatorek "kucyk" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hehe... zauważyłem. Mam nadzieje,ze mu nie podpadnę, ale rysuneczek mam już dosyć długo... i ciężko będzie udowodnić kto był pierwszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 czemu zadup*** mi avatar :evil: :evil: :evil: trzeba iść poszukać nowego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ten nowy jest niepowtarzalny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Tak jak pisalem avantar mam długo... mniej wiecej od grudnia (ale mam sklerozę, więc dokładnie nie wiem) :) To nie na złość Tobie ... Ale to jest off topic... wracając do tematu - czy z tą nagrywarką jest wszystko ok, czy reklamować ja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ten nowy jest niepowtarzalny :PJak u kogoś takiego zobaczę to zabiję :lol: :wink: czy z tą nagrywarką jest wszystko ok, czy reklamować ja?No co Ty, to jest normalne, chyba Ci nie przeczyta całej płyty na raz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jak u kogoś takiego zobaczę to zabiję hehe... zaraz zmienię sobie ;) No co Ty, to jest normalne, chyba Ci nie przeczyta całej płyty na razO tym to ja wiem, ale denerwują mnie przerwy podczas filmów... na starej nagrywarce Ricocha tak nie było, tak samo na cd-robie i dvd... tylko tu tak mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 pierwsza rzecz nie ogladaj fimow na divx/xvid z plytek, tyko odrazu wal sobie na dysk, szkoda plyt i napedu. Co do tych spowolnien, hmm... 1. frimware moze starawy i winda ma z nim problemy, poszukaj u producenta nowego i wgraj. 2. sciagnij sobie z netu programik do sprawdzania cd-romow, przetestuj 3. sciagnij z netu program spowalniający prace napedu, zmiejsz sobie powiedzmy do 24x odczyt, bedzie ciszej to raz a dwa nie bedzie sie caly czas rozpedzal tylko czytal caly czas, bez postojow. Jezeli juz nic z tego nie pomoze to wymątuj naped i idz do kumpla, przetestuj go, jesli to samo bedzie ostatecznie reklamacja i dostajesz nowy naped. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dzięki za radę... a znasz może jakiś z tych programoków (chodzi mi o nazwę, zebym wiedział czego szukać), bo kiedyś miałem w ręku ten do zmniejszania prędkości, ale gdzieś się schował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 OK proszę bardzo: 1. Frimware, poszukaj dokladnie swojego modelu i sciagnij, postepuj zgodznie z instrukcja aby nic nie pokielbasic. STRONA LiteON 2. mozesz skorzystac z programu dolaczonego do NERO czyli CDSpeed, jesli go nie posiadasz, prosze bardzo. Strona do CDSpeed. Tu tez znajdziesz kilka programow, ktore moze cie zainteresuja do nagrywarki 3. Do spowolnienia mozesz uzyc takze progamu Nero Drive Speed. Pobrac mozesz TU Jezeli juz nic nie pomoze to reklamuj towar bo moze byc wadliwy. Powiadom czy pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...