TwiN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 fuxmen cieszę się, że w jakikolwiek sposób działasz aby przyciągnąć do swojego teamu nowych liczących, i wszystko ok, tylko błagam Cię o jedno: stostuj znaki interpunkcyjne, bo taki słowotok się "trochę" źle czyta. ;) No offence & Peace. 8) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 dobra musze się nauczyć. na gadu gadu się nauczyłem i teraz jest z tym problem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ptasiek :) to ty zyjesz? :) Kiedy wracasz do deptania nam po pietach? :) ..jasne ze zyje; do deptania wroce gdy mi plyta glowna z serwisu wroci; na razie jade na pozyczonej; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 to dobrze .. ale nie wiem czy ci sie uda .. tera mamy srednią koło 52Wu/day .. dasz rade wiecej? Twoi ludzie bez ciebie powinni liczyc jedynie 10wu mniej a prawie nikt jzu nie liczy .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 To dla ludzi birdmana (i nie tylko): http://www.birdman.webpark.pl/motyw.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to nikt nie chce juz pomóc mojej ekipe :( to nic musze się rzucić pod pociąg jak nie przekroczę 30 WU /dzięń do końca tyg. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 fuxmen nie rzucaj się pod pociąg :x . W końcu wszyscy liczymy dla Tweaka :!: A poza tym moja drużyna (A[tlon] TEAM) ma podobny przyrost jak ty. Ciekawe czy cie kiedy przescigniemy :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 połaczcie siły .. :) zróbcie fuzje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 fuxmen nie rzucaj się pod pociąg :x . W końcu wszyscy liczymy dla Tweaka :!: A poza tym moja drużyna (A[tlon] TEAM) ma podobny przyrost jak ty. Ciekawe czy cie kiedy przescigniemy :twisted: .wiesz fajnie było przez 4 dni teraz to jest koło 15 Wu na dzień wiec pojdę z torbami musze isc popatrzyc na rozkady pociągów :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 To jak sie bedziesz rzucal to zostaw kompa wlaczonego - niech liczy dla tweaka :D :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a co do fuzji :) fuxmen moze sie do nas dolaczysz :) my mamy srednia ponad 20 wu dziennie :) i na 100% cie wezmiemy juz tylko dzieli nas 80 wu a bylo ponad 100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ale byśmy poszli w góre wtedy :D . Bylo by United Teams. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 jestem za, nawet bardzo :D ale czy fuxmen sie zgodzi to jest pytanie :?: i kiedy wyprzedzimy Brawkomp :evil: ludzi traz kolowac a tu nikt pomoc nie chce znowu po serii maili dostalem tylko [sic!] jedna odpowiedz o zakupił sobie neostrade spamer jeden:evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 spoko spoko, jak odbiore hdd to wpadnie jeszcze jeden A 1700+ liczący 24h/dobe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 gdybym liczył sam to bym się dołaczył moze ale tak jak mam juz ekipę to nie, ale dzięki za propozycję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 to dobrze .. ale nie wiem czy ci sie uda .. tera mamy srednią koło 52Wu/day .. dasz rade wiecej? Twoi ludzie bez ciebie powinni liczyc jedynie 10wu mniej a prawie nikt jzu nie liczy ..nie licza bo nie ma statsow :? a nie ma ich bo nie ma proxy na moim kompie... jednak z tego co mi sie wydaje to po moim powrocie do liczenia i robienia statsow powinno kilku wrocic; a jak bedzie z wynikami to nie wiem, ale mam nadzieje ze nie bedziemy liczyc mniej niz 30 dziennie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 to dobrze .. ale nie wiem czy ci sie uda .. tera mamy srednią koło 52Wu/day .. dasz rade wiecej? Twoi ludzie bez ciebie powinni liczyc jedynie 10wu mniej a prawie nikt jzu nie liczy ..nie licza bo nie ma statsow :? a nie ma ich bo nie ma proxy na moim kompie... jednak z tego co mi sie wydaje to po moim powrocie do liczenia i robienia statsow powinno kilku wrocic; a jak bedzie z wynikami to nie wiem, ale mam nadzieje ze nie bedziemy liczyc mniej niz 30 dziennie;powodzenia :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 fuxmen dołącz się z całą ekipą :!: Wtedy bedzie ze 40 WU na dzień to pójdziemy w górę ładnie. Nazwe może byśmy zmienili i niech się boją ludzie przed nami :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 mam za dużo osób dla których taka zmiana to jest równoważne z doejściem od liczenia więc sorry będzie lepsza rywalizacja moze kiedyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 więc po kolei dzisiaj miałęm zamiar przetestowac nowego bartona 2500+ w wersji Mobile :) i niestety mój asus pożegnał się z życiem z niewiadomych przyczyn jutro zostaje wysłany do serwisu :( więc fuxmen nie łam się bo pewnie mnie łykniesz w najbliższych dniach :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 i co z tego jak i tak mnie pregoni athlon team i też inni :( ide na stację :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ej fuxmen - Ryszard P. do ciebie dołączył to teraz nie mamy szans z tobą :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 wiem hahahaha razem zajdziemy daleko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 hehe nie badz taki pewien :) moja odpowiedz powoli nadchodzi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 wiesz nie mówie ze mnie nie przegonicie ale nareszcie jakiś ruch będzie w przodzie grupy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 fuxmen strzez sie wczoraj wyslalismy 32WU :twisted: moze w koncu znow nadejda lepsze dni... bo ja narazie Brawkom nas mocno odstawil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 wiesz a ja 35 :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 wiesz a ja 35 :D :Da widzisz czyli nie pojdzie nam tak latwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 spoko spoko jak tylko admin sieci z pracy wyjedzie na urlop to poinstluje seti na ponad 30 kompach :) co prawda zegary tam sa kolo 1 ghz ale zawsze cos :) zobaczcie co znalazlem http://orion.pta.edu.pl/apodmain/apod/ap040307.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 na ilu ??? aj no to podą wszysdcy z torbami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...