Skocz do zawartości
fuxmen

kto pomoże ekipie fuxmen aPa sp. z.o.o liczyć??

Rekomendowane odpowiedzi

fuxmen cieszę się, że w jakikolwiek sposób działasz aby przyciągnąć

do swojego teamu nowych liczących, i wszystko ok, tylko błagam

Cię o jedno: stostuj znaki interpunkcyjne, bo taki słowotok się

"trochę" źle czyta. ;)

No offence & Peace. 8)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dobrze .. ale nie wiem czy ci sie uda .. tera mamy srednią koło 52Wu/day .. dasz rade wiecej? Twoi ludzie bez ciebie powinni liczyc jedynie 10wu mniej a prawie nikt jzu nie liczy ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fuxmen nie rzucaj się pod pociąg :x . W końcu wszyscy liczymy dla Tweaka :!: A poza tym moja drużyna (A[tlon] TEAM) ma podobny przyrost jak ty. Ciekawe czy cie kiedy przescigniemy :twisted: .

wiesz fajnie było przez 4 dni teraz to jest koło 15 Wu na dzień wiec pojdę z torbami

musze isc popatrzyc na rozkady pociągów :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem za, nawet bardzo :D

ale czy fuxmen sie zgodzi to jest pytanie :?:

i kiedy wyprzedzimy Brawkomp :evil: ludzi traz kolowac a tu nikt pomoc nie chce

znowu po serii maili dostalem tylko [sic!] jedna odpowiedz

o zakupił sobie neostrade spamer jeden

:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dobrze .. ale nie wiem czy ci sie uda .. tera mamy srednią koło 52Wu/day .. dasz rade wiecej? Twoi ludzie bez ciebie powinni liczyc jedynie 10wu mniej a prawie nikt jzu nie liczy ..

nie licza bo nie ma statsow :? a nie ma ich bo nie ma proxy na moim kompie... jednak z tego co mi sie wydaje to po moim powrocie do liczenia i robienia statsow powinno kilku wrocic; a jak bedzie z wynikami to nie wiem, ale mam nadzieje ze nie bedziemy liczyc mniej niz 30 dziennie;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie licza bo nie ma statsow :? a nie ma ich bo nie ma proxy na moim kompie... jednak z tego co mi sie wydaje to po moim powrocie do liczenia i robienia statsow powinno kilku wrocic; a jak bedzie z wynikami to nie wiem, ale mam nadzieje ze nie bedziemy liczyc mniej niz 30 dziennie;
powodzenia :plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

więc po kolei dzisiaj miałęm zamiar przetestowac nowego bartona 2500+ w wersji Mobile :) i niestety mój asus pożegnał się z życiem z niewiadomych przyczyn jutro zostaje wysłany do serwisu :(

więc fuxmen nie łam się bo pewnie mnie łykniesz w najbliższych dniach :(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...