ATLON Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 fuxmen czyzby ryszard od ciebie odszedl :) bo widze ze nowu zmieniles nazwe druzyny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 a gdzie sie podział Ryszard.P bo znikneło jego konto ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 on liczył ze mną ale poszedł z torbami bo mu komp poszedł się jeb.... i juz nie będzie liczył seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 To niedobrze, bo zawodnik z niego był wartościowy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ale dlaczego nie ma jego konta :?: teraz jast nam potrzebny kazdy WU a tu co 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 mógł konto obstawić w tłiku :/ szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpin Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Witam Postaram się odpowiedzieć na pytania, które tu padły. Po pierwsze, jak stwierdził fuxmen, miałem awarię komputera, który w twej chwili jest w serwisie. Ponieważ na komputerze przede wszystkim pracuję, nie mogę pozwolić sobie na podobne perypetie w przyszłości, i jest to też powód, dla którego wycofuję się z liczenia seti (komp będzie w serwisie conajmniej do piątku, co oznacza dla mnie całkiem wymierne straty, zarówno czasu jak pieniędzy). Wycofałem konto z druzyny Tweaka, ponieważ przejmuje je mój znajomy, który nie jest zaintersowany zespołowym analizowaniem próbek - przynajmniej na razie. Zachęciłem go do tych obliczeń, ale zauważyłem, że nie pojmuje on tego w charakterze rywalizacji, raczej jako swego rodzaju przygodę intelektualną czy nawet filozoficzną. Nie wiem jak sytuacja ukształtuje się w przyszłości, byc moze wejdzie jednak do zespołu, ale czy oraz kiedy to nastapi - naprawdę nie jestem w stanie powiedzieć. Sam zapewne będę śledzić postępy druzyny, i być moze poprzez konto fuxmena (mieliśmy zaiste długą współpracę :( ) zasilę zespół kilkoma próbkami, jednak to wszystko co mogę ze swej strony zrobić. Pozdrawiam Ryszard P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ale jaki mialo wplyw liczenie seti na zepsucie kompa :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No cóż... szkoda. :| Można wiedzieć co dokładnie stało się z komputerem? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpin Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Dziś, po wstępnych oględzinach w serwisie powiedziano mi, że najprawdopodobniej padł zasilacz, a tu jest juz jak sądzę, dość oczywisty związek z faktem, że sprzęt od ponad miesiąca pracował przez 24 godziny na dobę, przy dość mocnym jednak obziążeniu podzespołów komputera. Jest to "markowy" zasilacz Codegena, więc być może w tym leży przyuczyna kłopotów. Nie będę już jednak ryzykować czegoś podobnego w przyszłości. R.P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Sory Ryszard ale zsilacze codegena nie są ani markowe ani dobre po pierwsze co może być wart zasilacz wart 49 zł brutto w zakupie hurtowym w sklepie 75-89 sprzedawcy sprzedają i zachwalają jako markowe czysto ze względów ekonomicznych poprostu mają na nich zarąbistą przebitkę więc jak będziesz wymieniał zasilacz to wymień na jakiegoś cheafteca lub hunt keya a napewno więcej nie będziesz miał problemu :wink: u mnie komp chodzi z małymi przerwami prawie naonstop 24/h procek podkręcony na 2,3 ghz napięcie 1,85v pamięci 2,8v mam zasilacz hunt keya i jeszcze nie miałem z nim żadnych problemów . A co do codegenów to miałęm kilka naprawde jest super hała i ze 2 mi padły :evil: pozatym często nie trzymają napięć przez co komp może być mało stabilny, pozdro spider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpin Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Przecież wziąłem tego "markowego" Codegena w cudzysłów :). Wiem co to jest warte, i teraz na pewno dam zainstalować inny, bardziej markowy (zapewne Cheafteca właśnie). Tyle, że muszę czekać conajmniej do piatku (panowie w serwisie zajęci), a to dla mnie po prostu straty. R.P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Heh... trzeba było na forum posta wrzucić z opisanym problemem a kompa już byś miał w pełni sprawnego... :D Przesyłka kurierem zasilacza z jakiegoś internetowego sklepu - 1 dzień, montaż - 10 min. ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 R. P. nie ma co sie obawiac z Chieftecem to sie na pewno nie powtorzy 8) jakby co to Tweak zawsze czeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 właśnie piszę do rpina żeby sie przełamał i spowrotem liczył ze mną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 hehe fuxmen idziemy po ciebie :) spiderman jak ci sie podobaja nasze plecy... :) pozdrawim wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 hehehe wczoraj 25 WU a to bez rpina więc nie wiem cyz tak po mnie idziecie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 hehehe zobacz sobie ilosci wyslanych jednostek z tygodniowo :) jak by nie bylo co dzien mamy conajmniej 4 wu dziennie wiecej a ze wczoraj ci sie zdarzylo ? i slepej kurze trafi sie ziarno... zobaczym kto dzis wysle wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 hehehe zobacz sobie ilosci wyslanych jednostek z tygodniowo :) jak by nie bylo co dzien mamy conajmniej 4 wu dziennie wiecej a ze wczoraj ci sie zdarzylo ? i slepej kurze trafi sie ziarno... zobaczym kto dzis wysle wiecej :)mialem dzisiaj sobie pograc (Far Cry) ale Fuxa trzeba gonic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 hehehe zobacz sobie ilosci wyslanych jednostek z tygodniowo :) jak by nie bylo co dzien mamy conajmniej 4 wu dziennie wiecej a ze wczoraj ci sie zdarzylo ? i slepej kurze trafi sie ziarno... zobaczym kto dzis wysle wiecej :) No niestety jusz mnie fuxmen i Athlon łyknoł przez moją płytę :( ale jak dobrze pujdzie jak sie dogadam z kolesiem to odrobie wszystko w 1 dzień hehehehe :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 hehehe zobacz sobie ilosci wyslanych jednostek z tygodniowo :) jak by nie bylo co dzien mamy conajmniej 4 wu dziennie wiecej a ze wczoraj ci sie zdarzylo ? i slepej kurze trafi sie ziarno... zobaczym kto dzis wysle wiecej :) No niestety jusz mnie fuxmen i Athlon łyknoł przez moją płytę :( ale jak dobrze pujdzie jak sie dogadam z kolesiem to odrobie wszystko w 1 dzień hehehehe :wink: czekamy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 no czekam a u mnie norman co mial celeorna 633 24/24 zaminił na jakiegoś athlona :D:D ponad 2ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 no czekam a u mnie norman co mial celeorna 633 24/24 zaminił na jakiegoś athlona :D:D ponad 2ghzrywalizacja na pewno pomaga :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 pewnie ale nie lubie przegrywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 pewnie ale nie lubie przegrywaća kto lubi... a w naszym teamie mala rewolucja - podobno szykuje sie jakis update strony, bedeimy mieli wewnetrzne statsy :D pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 pewnie ale nie lubie przegrywać a pokż chociaż jedną osobe która to lubi :lol: :lol: :lol: strasznie ciężko jest nakłonić nowych ludzi do liczenia kurcze nikt nie zna nikogo kto liczy seti ma sporo wu i przeszedł by do tweaka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Przecież wziąłem tego "markowego" Codegena w cudzysłów :). Wiem co to jest warte, i teraz na pewno dam zainstalować inny, bardziej markowy (zapewne Cheafteca właśnie). Tyle, że muszę czekać conajmniej do piatku (panowie w serwisie zajęci), a to dla mnie po prostu straty. R.P. Heh Weż może ujmij te straty jakoś wartościowo bo z tego jak to piszecz to jakaś wielka tragedia wychodzi.Zasilacz padł bo był do du.. , a nie dlatego , że liczył seti.Znam mnóstwo ludzi , którym padł zasilacz właśnie Codegen , którzy w życiu o seti nie słyszeli i kompy ich wcale 24h nie chodziły. A tak btw, to musiał Ci paść zasilacz, żebyś się przekonał, że porządna zasiłka to ważna sprawa?To co ty na tym forum człowieku robisz w ogóle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 włąsnie nie wiem dalczego rpin sie nie odzywa pisałem do niego a on nic ?? 80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...