tonio Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Witajcie, przeglądam zasoby internetowe w poszukiwaniu cichego chłodzenia nowonabytego Sappirka 9600XT nie chcę tracić gwarancji więc chcę wstawoć w otworki jakiś porządny CICHY radiator z wentylatorem do max 40-50zł co polecacie???? myślałem też o spowolnieniu firmowego wiatraczka ale wszstkie regulatory są 3pin a ja potrzebuję 2 pin i na dodatek nie wien jakie jest napięcie zasilające na karcie..... jedyne co znalazłem to: pierwszy drugi trzeci tu zdjęcie tego spire: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jeju moze mi sie wydaje, ale przeciez ten wentylator na tym radku jest cichy. : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Polecam blok pawnee. Ja mam na 9600xt i jest naprawdę cicho i chłodno :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A tak serio to weź sobie jakieś pasywne chłodzenie zalmana, bez wentylatora. I kartę podkręcisz i nie będziesz jej słyszał. Nuttie , mam krtę powercolorka i ten wentyl nie jest cichy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 To na PC jest tez taki sam wentyl jak na sapphire? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 może tutaj znajdziesz cos dla siebie. Troche tego jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonio Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Dzięki, Wkurzyłem się i poszedłem do sklepu z reklamacją ;) bo startował jak traktor potem troszkę cichł więc wymienili na poczekaniu wentylator na inny i problem ustał :) Jest cichutko, ale mam awersję do okrągłych wentylatorów bo w poprzedniej karcie Herculesa padł po pól roku-wymienili na gwarancji Sprzedałem i kupiłem Herculesa 8500 128 FULL z niebieskim KWADRATOWYM radiatorem --można było przyłożyć ucho do wentylatora i zastanawiać się czy idzie -tak był cichy. Ten na Szafirku jednak troszkę szumi...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 eee ja założyłem VGA Silencera na taką samą karte i jestem baaardzo zadowolony :P cichutko i duzo mozliwości oc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 VGA Silencera na taką samą karte i jestem baaardzo zadowolony :P cichutko i duzo mozliwości oc :Di do tego malo kosztuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...