zenobiuszek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 witam prosze opinie na temat studia tatuażu w warszawie na ulicy HERY DZIEKUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 podepne sie do temtu: czy w mikolowie na ulicy pszczynskiej w tej piekarni sprzedaja dobre bulki z sezamkiem ? nominacja do tematu roku pewna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 BUAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 według mnie już wygrał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 podepne sie do temtu: czy w mikolowie na ulicy pszczynskiej w tej piekarni sprzedaja dobre bulki z sezamkiem ? ROTFL :lol: Rozwalił mnie ten tekst :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 E tam... moim faworytem dalej jest gosc, co podniecal procesor a nie dziewczyne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Całkiem ciekawie zapowiada się rok , bo dopiero minęły dwa miesiące a tu już mamy kilku kandydatów do konkursu :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 kolejny nominowany w kategorii >debilny wątek< :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 czy widzicie coś dziwnego w tym że chce poznac opinie tych ludzi co robili sobie tatuaz w tym studio ? tatuaż jest na całe życie i chciałem sie dowiedziec faktów na temat profesjonalizmu studia kogo to smieszy ten jest chyba debilem ,szczególnie koles co tatuaż ktory ma sie na całe życie koles porównuje do bułek :lol: powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 po prostu troche pomyliles tematyke forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jeżeli już ktoś jest debilem, to ten, kto na forum komputerowym pyta ludzi o opinie na temat studia tatuażu. :x Jak sądzisz ? Ile wytatuowanych osób tutaj jest ? Myślę, że forum poświęcone pirceinogowi (czy jak to sie tam pisze) i tatuażom byłoby lepsze do takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 kogo to smieszy ten jest chyba debilem ,szczególnie koles co tatuaż ktory ma sie na całe życie koles porównuje do bułek :lol: powodzenia 1. nie jestem twoim "kolesiem" 2. debila szukaj u siebie w rodzinie 3. zajrzyj do slownika i sprawdz co oznacza termin "ironia" jak nie widzisz idiotyzmu tego tematu na tym forum to nikt ci nie pomoze ... jak chcesz kontunuowac ten dialog z moja osoba to zapraszam na "PW" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Całkiem ciekawie zapowiada się rok , bo dopiero minęły dwa miesiące a tu już mamy kilku kandydatów do konkursu Tylko trzeba zbierać linki do tych tematów na bieżąco po później sie zaponi o niektórych :) Zajmie się ktoś tym? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 oj no.. może sie zasugerował avatarem któegoś z modów :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 oj no.. może sie zasugerował avatarem któegoś z modów :D :D :DTeż o tym pomyślałem na początku, ale jeśli tak to powinien na priv do reed'a uderzyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 eejj wie ktos co dzisiaj jest fajnego w telewizji? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Tylko trzeba zbierać linki do tych tematów na bieżąco po później sie zaponi o niektórych :) Zajmie się ktoś tym? :wink:Moge się tym zając :wink: Tylko jak bede gdzies wyjeżdżał to będe np. do ciebie pisał na PW żebyś przejał zadanie. Ale jak na razie to i tak jestem codziennie na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 No widzę że kolega choć odrobinę próbował wykazać się ambicją :) i poruszył temat ''tattoo'' więc mogę polecić osobiście studio YAKUZA w W-wie przy ul. Chmielnej a moja dziarka tuż obok <<----------<< :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 No widzę że kolega choć odrobinę próbował wykazać się ambicją :) i poruszył temat ''tattoo'' więc mogę polecić osobiście studio YAKUZA w W-wie przy ul. Chmielnej a moja dziarka tuż obok <<----------<< :)Co innego posuszyć ten temat a co innego zapytac się o konkretne studio w danym mieście . Liczmy że połowa zarejestwanych userów przegląda forum , z tego niech będzie ze połowa pochodzi z Wa-wy, dalej połowa niech będzie wydziargana , dalej ale tylko częśc dziargało się w tym studio . Więc prawdopodbieństwo że otrzyma odpowiedz od kogoś kto sie tam dziargał jest bardzo małe , a więc i istota tego topiku jest nikła Pozdrawiam Dla przypomnienia pytanie brzmiało : witam prosze opinie na temat studia tatuażu w warszawie na ulicy HERY DZIEKUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 po prostu troche pomyliles tematyke forumtematyka? poczytaj inne tematy tematy na ''oślej łączce''czy wszystkie sa związane z tematyka forum, przeczytaj podpis pod działem ''sprawy wykraczające poza tematyke działu'' chyba po to jest własnie ''osla łączka '' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jeżeli już ktoś jest debilem, to ten, kto na forum komputerowym pyta ludzi o opinie na temat studia tatuażu. :x Jak sądzisz ? Ile wytatuowanych osób tutaj jest ? Myślę, że forum poświęcone pirceinogowi (czy jak to sie tam pisze) i tatuażom byłoby lepsze do takich problemów.widziałem tematy na ''oślej'' o np autobusach i andrzeju gołocie i tam niky jakoś nie kierował tych ludzi na forum komunikacji miejskiej lub forum bokserskie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...