MarcinX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Czy ktoś kupił już bilety na Metallice :?: Ja wczoraj :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 E. Teraz to już się ich słuchać nie da. Kiedyś jak grali na gwardii w warszawie już było średnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Tak się składa, że mam urodziny w tym dniu, jakby zagrali jakiś kawałek specjalnie dla mnie to może bym wpadł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 E. Teraz to już się ich słuchać nie da. Kiedyś jak grali na gwardii w warszawie już było średnio. Na koncercie nie beda grali tylko St. Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ale ja mówię w ogóle o materiałach ostatnich. To już nie jest to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 E. Teraz to już się ich słuchać nie da. Kiedyś jak grali na gwardii w warszawie już było średnio. Na koncercie nie beda grali tylko St. Anger Dokładnie. Ale fakt faktem ,St.Anger raczej średni mi podeszło. Może nawet mniej niż średnio. Kucyk. Nieźle można zorganizować urodziny na takim koncercie :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ale ja mówię w ogóle o materiałach ostatnich. To już nie jest to ;] yyy, sorry, ale Newsted wcale swietnym gitarzysta nie byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Właściwie metalliki dało się słuchać od kill'em all do black album. Potem to już była komercja typowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 aha i wtedy zaczely cie uszy bolec ? O_o ja nie rozumiem ludzi, ktorzy tak pier... bosh znajdz dzisiaj zespol niekomercyjny, ktory wydal przynajmniej 5 plyt w nakladzie co najmniej 100k i jeszcze istnieje O_o nie lubisz zespolow komerycjnych? www.jcs.prv.pl - polecam mp3.wp.pl ;] - monstrum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Właściwie metalliki dało się słuchać od kill'em all do black album. Potem to już była komercja typowa. Może i było trochę komercji. Ale w jakim stylu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ech. Mówię o jakości muzyki. Niech sobie biorą w .... kasy byle by robili dobrą muzykę. Po prostu później muzycznie byli beznadziejni i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mhm, ja tam nie mam nic chocbby do Until it Sleeps, albo Devil's Dance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Widzisz, wymieniasz kawałki - a ja mówię o całych płytach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jedyna ich plyta ktora moge sluchac od poczatku do konca jest Master of Puppets Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 :arrow: trzy tygodnie temu zamowilem bilety przez net'a. do tej pory ich nie dostalem :evil: jesli tak dalej pojdzie, bede zmuszony osobiscie przejachac sie do Spodka i je zakupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 E ja tam ide do spodka (22.03.2004 r) na limp bizkit i pier...dole jakas metallice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 E ja tam ide do spodka (22.03.2004 r) na limp bizkit i pier...dole jakas metallice :) Konstruktywna opinia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Właściwie metalliki dało się słuchać od kill'em all do black album. Potem to już była komercja typowa. Ee tam na Black Album bylo najwiecej hiciorow :P ale czemu to co popularne od razu musi byc kojarzone z komercja ? :P dla mnie Load i Reload to dobre albumy - mniej schematyczne niz poprzednie. A St Anger no coz troche przypomina mi tanie lojenie byle szybko byle czad a dla mnie w tym sensu nie ma i nie lubie takiego podejscia do muzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 St. Anger wogole nie trawie. Tak jak mowil Paranoik Metallica byla dobra kapela od Kill'em all do Blacka - ze szczegolnym wyroznieniem Master of Puppets i And Justice For All. BTW: To prawda ze przed Metallica ma grac Slipknot? Bo jak tak to bedzie ciekawie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Slipknot przed Metallicą :?: Hmmmm. Pierwsze słysze. Ale jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Slipknot przed Metallicą :?: Hmmmm. Pierwsze słysze. Ale jestem za. :arrow: tez pierwszy raz slysze, ale byloby super :twisted: z mila chencia zobacze chlopakow ze Slipknot'a na zywo. stracilem to okazje kilka lat temu w Spodku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Tak się składa, że mam urodziny w tym dniu, jakby zagrali jakiś kawałek specjalnie dla mnie to może bym wpadł :lol:Hehe, ja mam urodzinki 22 marca czyli w dniu koncertu Limp Bizkit :) Bym skoczył na jeden i na drugi koncert, ale chyba fundusze nie pozwolą. Póki co w grudniu zaliczone Deep Purple i nie jest źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ee tam na Black Album bylo najwiecej hiciorow :P ale czemu to co popularne od razu musi byc kojarzone z komercja ? :P dla mnie Load i Reload to dobre albumy - mniej schematyczne niz poprzednie. A St Anger no coz troche przypomina mi tanie lojenie byle szybko byle czad a dla mnie w tym sensu nie ma i nie lubie takiego podejscia do muzy. Na Black Album najwiecej hitow ? O_o Skad wiesz czym sie kierowali przy tworzeniu St. Anger, hm? Oni z gory zalozyli jaka ta plyta ma byc, miala byc ostra i mialo to byc cos noweo i jest ostre i jest to cos nowego, nie jest to nuMetal, jest to troche taki garazowy styl, no nie wiem mi sie tam srednio poodba, ale najwazniejsze ze dalej graja... Tez slyszalem ze Slipkntot przed Metallipa ma zagrac... Btw. Lisek tez sie 22.03 urodzilem :D tyle ze w 1985 r. a ty chyba wczesniej bo zdaje sie ze starszy jestes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Btw. Lisek tez sie 22.03 urodzilem :D tyle ze w 1985 r. a ty chyba wczesniej bo zdaje sie ze starszy jestes...No to cie zmartwie, moje urodziny... 22.03.1985 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 badz przeklety :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 badz przeklety :PSorry, jakby to powiedzieć - zbytnio nie miałem wpływu na tą datę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 heh shit happens :P ale zeby nie odbiegac od tematu... ja pojade na koncert jesli tylko uznam ze do egzaminow jestem dostatecznie przygotowany...AGH :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Najlepszy koncert jaki IMHO dala Metallica (a ja na nim bylem) to ten w Spodku w1987r, i nie mialbym nic przeciwko temu zeby ich i teraz posluchac. Faktem jest ze jak uslyszalem ze w Metallice bedzie gral Robert Trujillo, liczylem na jakis niesamowity material ktory moglby dorownac temu co bylo na plycie Suicidal Tendencies "Lights, Camera... Revolution!" no coz, troche sie zawiodlem. Nie zrozumcie mnie zle, to dla mnie nadal jest fajna muzyka ale brakuje tej magii ktora byla na pierwszych trzech plytach a zwlaszcza "Kill'em All" ktora uwielbiam najbardzie ze wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 hmm nom kill 'em all bylo (jest) takie niedojrzale i ogolnie nieuporzadkowane :D ale piekne ;] dla mnie de best to Ride the Lightning no i MoP :P (ale wole to pierwsze ;]) tak w oogle to polecam Live from Mexico (?) - LiveShit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 No to cie zmartwie, moje urodziny... 22.03.1985 :wink:I w tym też dniu znajdę się w katowickim spodku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...