Elbios Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 jest już oficjalne demo multiplayer soldnera linki : http://www.3dgamers.com/games/soeldner/#filelist http://www.gamershell.com/download_5513.shtml 210 mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 kurde 3dgamers nie chce mi sie otworzyć od kilku dni a gamershell zapchane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 tu masz linka do torrenta : http://www.3dgamers.com/torrents/games/soe...emo.exe.torrent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 nie wiem czy takie jest to demko ale mam wszystko ustawiona na maxa i pomijając nawet fajną wodę to gra wygląda delikatnie mówiąc przedpotopowo. Modele domów, pojazdów i broni wyglądają jak z jakiegoś niedorobionego modu do Half Lifa. Niezłe jest to ze mozna każdy budynek rozwalić i poprzewracać siłą eksplozji drzewa. Mam nadzieje ze to jest tylko jakaś beta udostepniona pod dumną nazwą MPdemo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ściągnełem sobie właśnie Soldner BETA US Demo , wgrałem i odpalam.Wszystko pięknie , ładnie się ładuje ale gdy skończy się ładować wywala do windy :evil: patrzyłem na różnych sterach ale wciąż to samo.czy da się coś z tym zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 łączysz sie na internetowe serwery czy jakiś dedykowany lanowy? patcha instalowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Patcha , nie widziałem nigdzie .A gre odpalam poprostu przez ikonke gry i niby sie włącza ale po chwili sypie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Co o sadzicie o w/w gierce?? Zapowiada sie ciekawa pozycja,screeny tez niczego sobie http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...eshow,19,6514,0 a gra podobno juz jest w sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 oto moje wrazenia co do gry.Grafa 2/10 (szkoda gadac) a do tego nie czuje sie tak tej plynnosci choc u mnie chodzi plynnie to odczuwa sie wrazenie ze skacze.Obiekty wygladaja tragicznie.Do tego chce sobie wejsc na wierzyczke i co sie dzieje?? Nie moge bo drabina jest tylko "hologramem" - przeszedlem przez drabine.To byl cios ponizej pasa,zawiodlem sie na calej linii.Uninstall na zawsze - omijac gre z daleka :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jest chyba jeden "+", jest max sprzetu: pojazdy, samoloty, śmigłowce, broń... To trzeba przyznać, ale napewno przyda sie jakich patch o wadze min. 200MB :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ta gra jest do BANI, sterowanie , grafika, plynnosc klatek, a raczej jej brak, zainstalowalem bo sadzilem ze moze byc ciekawa, duzo pojazdow itp. ale wielce sie rozczarowalem. Ta gra nie oferuje totalnie nic, ma tylko jeden plus, szybko sie odinstalowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Kolos, poczytaj sobie regulamin i nie leć w kulki ze swymi wypowiedziami :evil: tragedia to sie robi smieszne, przeciesz on nic takiego nie powiedzial! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...