makaronek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mam sterowniki 44.03 do geforca i utawiam w opcjach 100 Hz odswiezanie w aplikacjach przy 800/600 (potrzebne do countera) i jak juz odpale gre i wezme "menu" w monitorze (LG F700B) to pokazuje mi 60 Hz...przy 53.03 nie mialem tego problemu ale mialem mniej klatek - pytanie - jak to naprawic, jakims programem, sterownikami do monitora (bo do fx nie zamierzam zmieniac) czy w inny sposob ? (w omegach opartych na starszych driverach rowniez nie odswiezalo "jak trzeba") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nvrefesh sam se wybierasz przy jakiej rozdziałece ma mieć jakie oswierzanie a i ustawia t ona twardo wiec wszedzie masz tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ustawic ustawila to odswiezanie na 85 Hz (moze byc) - i co najlepsze innego nie moge wybrac :DD ale w grze nadal nie dziala...mam ciagle 60 Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 W dxdiag masz w ostatniej zakładce "więcej pomocy" takie cóś jak zastąp.Tam wpisujesz 100 i masz 100Hz (przynajmniej ja tak miałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...