SPY_NET Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 tak jak w temacie dysk jak w podpisie S.M.A.R.T włączony temp po włączeniu 175 st C z czasem spada do 160 st C! dysk wyciągnołem i jest zimny góra 15 st C !! kto wie o co chodzi nich pisze !!!! :( aha,, speed fan 4.09 sys win xp pro sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 przekłamania ? błąd odczytu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 W opcjach SpeedFana zmien odczyt pomiarow, zapewne masz odczyt z diody a winny byc z termistora i to zapewne jest przyczyna twego zaklopotania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 szukałem tej opcji w speed fanie ale nigdzie jej nie ma! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Prawy gorny ruk klikasz na "cofigure" ----> Zakladka Advanced ----->I pod zakladka takie cus, tam kombinujesz i w okienku bedzie z czego jest odczyt, tu sie troche pobaw, pewnie bedziesz mial z diosy to zrzuc z termistor. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ale mam do wydoru IT8712F at $290 on ISA albo HD0 at $0 on SMART.Jak dam to pierwsze to wszystkie temp mam ustawione na thermistor a jak dam na HD0 to nic nie ma! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 noto ten motyw gdzie masz termistor, to porob rozne kombinacje np. dioda, termistor, dioda iep. albo same diosy czy cus takiego sie pobaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 dalej nie działa :( a tak wogóle to zainstalowałem MBM 5 I to samo 180 st C 8O .Czyżby był dysk zwalony?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a u mnie po zmianie sterow do nforce nie ma w soedfanie wogole danych ze smarta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...