mak777 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Witka! Dzisiaj w moim miastku odbywają sie zawody K-1, po raz pierwszy w polsce i w dodatku we Wrocławiu (w Hali Orbita, bilety 30zł), podobno jeszcze są w kasach bilety i bedzie można nabyć, a jakby co to napewno u "koników". Idzie ktoś z forum? :) Jeśli tak to pisajcie, a po zawodach podzielimy się wrażeniami. Proszę moderów o nie kasowanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 bedzie wystepowal jakis polak?? slyszalem ze chetni byli saleta i pudzianowski:o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ciekawe czy przyjedzie Bob Sapp :). Koleś ma 2m wzrostu i waży 170kg z czego wszystko to mięśnie... Grizli to jedyne co przychodzi mi na myśl gdy go widzę, co nie znaczy że dobrze walczy. Kolesie lżejsi od niego o 60 kilo nokautują go jak chcą!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Bob Sapp :shock: ten to dopiero jest potwor :twisted: mala prosba: jak ktos bedzie na tym K1 niech nakreci jakis filmik w miare mozliwosci, fajnie by bylo to zobaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Nie chciałbym mieć z nim do czynienia :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 skad macie moje zjdecie :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ehh ostatnio na euro sporcie byly jakies walki z k1 i to co wyprawial snap to... :/ takich kolesi niepowinni dopuszczac do walki bo cos takiego to juz niemozna nazwac walka. Gora miesni i nic wiecej, ZERO techniki. :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 No więc własnie wróciłem :) Zawiodłem się trochę, a nawet bardzo trochę... Było w sumie 5 polaków i 2 ukraińców i 1 litwin o ile dobrze pamiętam, a myślałem że będą porządni zawodnicy, choć polak, Łukasz jakiś tam, nieźle dawał :) W sumie były 2 ciekawe walki na poziomie światowym, reszta była w taka sobie, wręcz słaba... 2 walki się skończyły przez to że sobie goście nogi poskręcali :) Ogólnie był taki fajny "Szatanista" :lol:, gość wyglądał jak niedźwiedź i miał taką fajną brudkę, pierwszą walkę ładnie zaatakował odrazu, ale potem kondycyjnie siadł :) Ogólnie w finale niestety, gdy zapowiadała się naprawdę masakryczna walka, po około 20s reprezentant GWARDI WROCŁAW, Rafał jakiś tam skręcił nogę :( A walka była by niezła bo i on i ten Łukasz nieźle dawali we wcześniejszych walkach... W sumie najbardziej mi się podobały pokazy sztuk walki i nie tylko (był nawet GROM, tak tak, ten GROM, choć ich pokaz był taki sobie :)) Najlepsze z pokazów były pokazy Karate Kyokushin (i nie mówię tego dlatego że to moja sekcja je robiła, ale dlatego że były najbardziej hmm, fajne :P ) Ogólnie całe przedstawienie trfało 4h.... Niestety kumpel zapomniał cyfraka, a chciałem walnąć tu sprawozdanie :( Może jutro jeszcze coś więcej napiszę o wszystkim i dokładniej jak pozbieram opinię kumpli :) W sumie jak na pierwsze K-1 w polsce nie było aż tak źle, mam nadzieję że Jacek Lamot ("head-admin" :) Wrocławskiego oddziału Karate Kyokushin i zarazm pomysłodwaca i główny organizator imprezy) powtórzy jeszcze taką imprezkę :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Zebym wiedzal ze K-1 jest w Polsce to bym wujka Ricksona Gracie namowil na rozruszanie miesni. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Zebym wiedzal ze K-1 jest w Polsce to bym wujka Ricksona Gracie namowil na rozruszanie miesni. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ehh ostatnio na euro sporcie byly jakies walki z k1 i to co wyprawial snap to... :/ takich kolesi niepowinni dopuszczac do walki bo cos takiego to juz niemozna nazwac walka. Gora miesni i nic wiecej, ZERO techniki. :[ POTWIERDZAM :!: :!: Widziałem tego gościa w walce. Ma silne nogi ale łeb tak słaby, że...nie naprawdę jest gość cienki. Jak pomyślę, że planowali jego walkę z Mike Tyson'em :D . K-1 jest chyba najbardziej popularne w Japonii ? Tam wszyscy weterani amerykańskich sportów moga stać się jeszcze bohaterami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 no taka prawda... K1 to komercha jakich malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Oj, największą popularność mają zawody w niemczech na zasadach K-1, czyli K1 :) I tam też najwięcej się ich odbywa i mają największą popularność :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ehh ostatnio na euro sporcie byly jakies walki z k1 i to co wyprawial snap to... :/ takich kolesi niepowinni dopuszczac do walki bo cos takiego to juz niemozna nazwac walka. Gora miesni i nic wiecej, ZERO techniki. :[ POTWIERDZAM :!: :!: Widziałem tego gościa w walce. Ma silne nogi ale łeb tak słaby, że...nie naprawdę jest gość cienki. Jak pomyślę, że planowali jego walkę z Mike Tyson'em :D . K-1 jest chyba najbardziej popularne w Japonii ? Tam wszyscy weterani amerykańskich sportów moga stać się jeszcze bohaterami... Podobno jego walka z Tysonem ma się odbyć w kwietniu, ale nie wiem ile w tym prawdy. Tak czy siak żelazny Mike rozniesie w pył Sappa :lol: Walka skończy się po 10 sekundach :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...