y@c0n'eK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam od niedawna mysz logitecha model BJ58 czy może da się jakoś usprawnić jej działanie ? Jakieś sterowniki czy coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nei wiem co rozumiesz przez usprawnienie dzialania- sprecyzuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y@c0n'eK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Chodzi o jej zachowanie w grze czy da się jakoś je usprawnić ? Mówie czy są jakieś stery do tej myszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mówie czy są jakieś stery do tej myszy ?MouseWare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albil Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Tez mam te mysz, jestem zadowolony, ale: korzystam z mozilli gdzie indziej to dziala) i tylko w niej jesli wcisne rolke to nieddziala, chodzi mi o to ze jak sie nia wcisnie to np mozna ruszyc myszka w dół i strona sama (szybciej/wolnije) sie moze przesuwac.A u mnie to niedziala. Czego to jest wina? Moze jakis sterownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...