pkozerski Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Kupiłem Nokie 3310 od pewnego gościa wsadzam karte wpisuje pin i wyskakuje żebym wpisał kod zabezpieczający a on nie ma tego kodu u niego było ok bo kod uruchamia sie po włożeniu innej karty startowej, czy ktoś wie jak wyłączyć ten kod jeśli go nie posiadam, czy wystarczy kupno kabelka czy musze udać sie do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 kup kabel do nokii i wlacz logomenager potem F9 (pokaz informacje o telefonie) i masz kod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 taniej ci wyjdzie jak pujdziesz do jakiegoś serwisu, okolo 30 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 nie wyjdzie taniej kabel z wysylka kosztuje troche powyzej 30 zl a bedziesz mogl sobie wgrywac loga muzyczki zdejmowac simlocki i jeszcze pare ciekawych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Jesli ten koles od ktorego kupiles telefon nie zmienial tego kodu to jest to 12345 to jest standardowy kod dla telefonow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Kupiłem Nokie 3310 od pewnego gościa wsadzam karte wpisuje pin i wyskakuje żebym wpisał kod zabezpieczający a on nie ma tego kodu u niego było ok bo kod uruchamia sie po włożeniu innej karty startowej, czy ktoś wie jak wyłączyć ten kod jeśli go nie posiadam, czy wystarczy kupno kabelka czy musze udać sie do serwisu.Zaraz zaraz, czy ty czasami nie masz w tej komorce sim locka???. Mowisz ze z inna karta dziala. Jak ja testowalem swojego Siemensa(Idea) z inna karta(Era, Plus) to wlasnie o kod sie pluł telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zmień FSB w telefonie na 166 to pójdzie :) :) A w soomie to durna sprawa jest z tymi simlockami, powinni tego zabronić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 sciagnij prog do zdejmowania simlockow (jesli go masz), podepnij kabalek, zdejmij go , i po klopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 (...) A w soomie to durna sprawa jest z tymi simlockami, powinni tego zabronić.hehe :) popieram, popieram :) a co do tematu to raczej nei simlock ja mam n3330 i mi pokazje ze niewlasciwy sim czy cos takeigo a nei chce kodu. w opcjach da sie ustawic kody zabezpieczajace, z(np. przy kazdym wlaczeniu, itp i chyba tez po zmianie karty sim, nei pamietam dokladnie) wiec sprobuj wlorzyc karte gosciaka ktory Ci to sprzedal i poszperaj w opcjach (chyba : ustawienia -> ustawienia zabezpieczen i tam sa kody) jak sie nie uda to qpuj kabelke/idz do jakiegos serwisu, gdzie zdejmuja simlocki itp. tam Ci rozkoduja ;) nie wiem jak w 3310 ale u mnie byly jakies standardowe kody do niektorych zeczy jak 9999, ale to chyba byl standardowy PUK. nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 (...) A w soomie to durna sprawa jest z tymi simlockami, powinni tego zabronić.hehe :) popieram, popieram :) a co do tematu to raczej nei simlock ja mam n3330 i mi pokazje ze niewlasciwy sim czy cos takeigo a nei chce kodu. w opcjach da sie ustawic kody zabezpieczajace, z(np. przy kazdym wlaczeniu, itp i chyba tez po zmianie karty sim, nei pamietam dokladnie) wiec sprobuj wlorzyc karte gosciaka ktory Ci to sprzedal i poszperaj w opcjach (chyba : ustawienia -> ustawienia zabezpieczen i tam sa kody) jak sie nie uda to qpuj kabelke/idz do jakiegos serwisu, gdzie zdejmuja simlocki itp. tam Ci rozkoduja ;) nie wiem jak w 3310 ale u mnie byly jakies standardowe kody do niektorych zeczy jak 9999, ale to chyba byl standardowy PUK. nie jestem pewien. Mozesz miec racje z tym kodem, tez mam taka opcje w tel " Blokada innych kart" mozeliwe ze ktos w tamtym tel uzyl tej funkcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Z tego co pamietam to standartowy kod to 12345 tak bylo w mojej 5130 i ojca 3310 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A czy to jest forum/dzial o komorkach :?: :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 http://tech.desk.pl/forum/viewforum.php?f=3 ale ostatnio cos padlo albo http://www.gsmforum.host-boxcracker.net/vbb/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A czy to jest forum/dzial o komorkach :?: :!: :evil: he, he... :lol: w końcu komórki to też hardware 8) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A czy to jest forum/dzial o komorkach :?: :!: :evil:he, he... :lol: w końcu komórki to też hardware 8) ...Dobra, to ja jutro skrobne kilka tematow o swojej lodowce, zamrazalce, telewizorze, zmywarce, piekarniku, odkurzaczu i o paru innych rzeczach, przeciez to tez hardware... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Dlatego posty o komorkach powinny byc na oslej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 jesli gosciu niezmienik kodu to dla noki jest chyba 12345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Jeżeli nikt nic przy nim nie majdrował to standart nr. to 12345. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 (...) A w soomie to durna sprawa jest z tymi simlockami, powinni tego zabronić.hehe :) popieram, popieram :) a co do tematu to raczej nei simlock ja mam n3330 i mi pokazje ze niewlasciwy sim czy cos takeigo a nei chce kodu. w opcjach da sie ustawic kody zabezpieczajace, z(np. przy kazdym wlaczeniu, itp i chyba tez po zmianie karty sim, nei pamietam dokladnie) wiec sprobuj wlorzyc karte gosciaka ktory Ci to sprzedal i poszperaj w opcjach (chyba : ustawienia -> ustawienia zabezpieczen i tam sa kody) jak sie nie uda to qpuj kabelke/idz do jakiegos serwisu, gdzie zdejmuja simlocki itp. tam Ci rozkoduja ;) nie wiem jak w 3310 ale u mnie byly jakies standardowe kody do niektorych zeczy jak 9999, ale to chyba byl standardowy PUK. nie jestem pewien. Standardowy PUK ????????????????? Zenek z kim ty sie o glowy pozamieniales ? Znasz moze jeszcze jakies standardowe IMEIe ? Buuahahahahahahaaaaaaaaaaa ROTFL LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...