tobi4sz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Siemka, jakie znacie dobre gry TTP ?? najelpiej jakies lionki do recenzji , bądz sqrenów :] aczkolwiek niekonecznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 joł ziomal, co jest TTP bracholu? idz na jakis serwis o grach leniu... geeez :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Siemka, jakie znacie dobre gry TTP ?? Hmm ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Pewnie mu chodzilo o TPP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Pewnie mu chodzilo o TPP :Djakby mu chodzilo o TPP to by napisal ;) widocznie to jakas nowa odmiana gier (TTP) a my lamki nie wiemy nawet co odpisac :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 TTP to cos z telekomunikacja polska TTP moze to byc np: tnij telekomunikacjie polska.... cos w rodzaju strzelanki np: (Q3) tylko sie ludzi ktorzy z nas pieniaszki zdzieraja... rozwala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jeśli chodzi o TPP polecam Ci: - Hitman 2, - splinter cell, - gta 3 i vc, - no i oczywiście przygody Lary :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A moze Teraz Telekomunikacja Polska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Legacy of Kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Tenchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Zapomniałem jeszcze o Max Paynie (obydwie części), fajnie też gra się w Oni i American mcgees'e Alice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 BloodRayne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A moze Teraz Telekomunikacja Polska :D Tylko Tanie Połączenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 hmm moze cnc renegade ale tylko tryb online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 jak z tpp to dorzuc jeszcze mafie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Poza jezykiem polskim Twoje lenistwo nie zna granic. Chyba ze byles na marsie przez ostatnie 3 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Z TPP polecam Prince of Persia: Sands of Time - ta gierka naprawdę wciąga i ciężko się oderwać.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 z głupiej literówki robicie sensacje jak 10 letnie dzieci n/c !! a co do prins of persia, mam jeden ze najelpszyc hdetonatorow do mojej karty graficznej [ geforce 2 mx 32mb , a detonatory ver. 21.83 - te sa najlepsze ] a ta gra sie przywala ze mam zastare sterowniki, skoro te sa najlepsze ale dobra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 z głupiej literówki robicie sensacje jak 10 letnie dzieci n/c !! a co do prins of persia, mam jeden ze najelpszyc hdetonatorow do mojej karty graficznej [ geforce 2 mx 32mb , a detonatory ver. 21.83 - te sa najlepsze ] a ta gra sie przywala ze mam zastare sterowniki, skoro te sa najlepsze ale dobra :D OMG Ksiaze by raczej wolal od ciebie nowszej karty graficznej a nie sterów. A wracajac do tematu... ja polecam Giants: Obywatel Kabuto. Zabawna nie skomplikowana gierka w fajna graficzka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 z głupiej literówki robicie sensacje jak 10 letnie dzieci n/c !! a co do prins of persia, mam jeden ze najelpszyc hdetonatorow do mojej karty graficznej [ geforce 2 mx 32mb , a detonatory ver. 21.83 - te sa najlepsze ] a ta gra sie przywala ze mam zastare sterowniki, skoro te sa najlepsze ale dobra :D 30.30 byly ostatnie do gf2mx sam je uzywalem kiedys tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tak ale 21,83 sa najlepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Hmm jesli tak sadzisz to coz twoja sprawa. Widac cos maja niedobrego jak sie gra ich czepia. Moze numerek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 PoP nie ruszy na gf2mx. Chyba, ze znacie jakies tricki o ktorych mi nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ja z TPP polecam Mafie. Gra ma bardzo fajny klimat i wypasiona grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Tenchu jest to na pc? ostatnio pogrywam sobie w enclave, mila gierka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 -mess----> grałem kiedyś,fajna gierka,a z TPP polecam starego ale ciągle jarego Heretica 2,moim zdaniem nadal jedną z najlepszych gierek TPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 -mess----> grałem kiedyś,fajna gierka,a z TPP polecam starego ale ciągle jarego Heretica 2,moim zdaniem nadal jedną z najlepszych gierek TPP. Źle trafiłeś tutaj są TTP :D A jak już się cofamy w czasie to MDK RULEZZ, tyle godzin na 166MMX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...