zuli007 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam zestaw wodny (blok z bloki.pl, nagrzewnica-autosanówka,i atman) Tydzień temu podłączyłem w/w nagrzewnice do obiegu. Dzisiaj otwarłem kompa, spojrzalem do zbiornika i widze iż tafla wody nie jest przeźroczysta ale srebrna. W wodzie jest pełno mikro drobinek koloru srebrnego. Miał ktoś cosik takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mam zestaw wodny (blok z bloki.pl, nagrzewnica-autosanówka,i atman) Tydzień temu podłączyłem w/w nagrzewnice do obiegu. Dzisiaj otwarłem kompa, spojrzalem do zbiornika i widze iż tafla wody nie jest przeźroczysta ale srebrna. W wodzie jest pełno mikro drobinek koloru srebrnego. Miał ktoś cosik takiego ?Te drobinki nasuwają mi na myśl zawartość uszczelniacza do układów chłodzenia w samochodach . Uszczelniacze w proszku wlasnie tak wyglądają i ktoś pewnie traktował tego autosana tym specyfikiem. Nie dobrze :( raczej trudno to usunąć z nagrzewnicy, a może znacznie ograniczyc jej wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Narazie na wydajność nie narzekam, ale boje się żeby ten proszek nie porobił mi czegoś z pompką zwłaszcza że mam zamiar zmienić na coś innego...Atman zaczął mi głośniej pracować....Denerwuje mnie to... Wogóle z pompami to jest przekręt, mam w domu dwie Aquaelki i obie czasami luibią sobie nie wystartować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...