diodak2 Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 jestem w posiadaniu 2 xeonów: pII 400 i pIII 866. trafiły do mnie całkiem przypadkowo i nie wiem czy chodzą. może ktoś z was posiada płytę pod takie procki(slot2) lub może mi wskazać kogoś kto mógłby mi pomóc? z góry dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 a to moga pracować ze sobą dwa xeony o różnych zegarach ????????????? oświećcie mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diodak2 Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 nie. ale można je przetestować każdy osobno :) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 no tak bo myślałem że chcesz je oboje to chyba każda płyta pod slot 1 bedzie wystaraczająca bo one sie wtedy zachowuja jak normalne pentiumy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 A czy one nie mają innego złącza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 no przecie| nawet ty mówiles ze sa na slot wiesz nie dam glowy ale tak czytalem ze to a zwykle pentiumy tyle ze potrafia pracowac w dwojke i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 A to czasem nie jest jakis slot2 (czy coś takiego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Tak jest. Xeony z od PII do PIII whodzą w podstawkę Slot2, jest ona podobna kontrukcyjnie do Slot1, ale niestety z nią NIEKOMPATYBILNA :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diodak2 Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 nie znacie kogoś kto by posiadał kompa z taką płytą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 jestem w posiadaniu 2 xeonów: pII 400 i pIII 866. trafiły do mnie całkiem przypadkowo i nie wiem czy chodzą. może ktoś z was posiada płytę pod takie procki(slot2) lub może mi wskazać kogoś kto mógłby mi pomóc? z góry dzięki :) a ja mam do przetestowania procka z Notebook`a California Access... jakies dziowne gniazdo ma.. cos ala So-dimm.. tyle ze 2 rzedy tego bardziewia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...