2fast4u Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 witam podczas uruchamiania systemu wyskakuje floppy disk fail (40) a pozniej nie widzi stacji dyskietek. w biosie widac. o co biega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wlozyles tasme w druga strone do floopa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Sprawdz czy dobrze podlaczyles zasilanie i tasme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 obruc tasme od flopa w 2 strone najczesciej czerwonym paskiem w strone gniazda zasilania. . . obruc ja i bedzie dobrze :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4u Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 kurcze wymieniali mi zasilacz ostatnio ale czy mozliwe zeby przy okazji tak to zmajstrowali, bo sam sie do tego nie dotykalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 pewnie ze mozliwe mozliwe ze ci nie podlaczyli zasilanie do niej, mozliwe ze zostawili w sradku śrubokręt,,,, wszystko sie moze zdazyc... Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4u Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Okazalo sie ze nie podlaczyli zasilania do stacji dyskietek, tasma byla ok. To jest chamstwo po prostu bo wymieniali ten zasilacz piec dni a oddali kompa dzien po tym jak skonczyla sie gwarancja. Jestem pewien ze celowo zostawili ten kabelek niepodlaczony zeby do nich przyleciec z tym kompem znowu. Dodam ze oddawala komputer do serwisu dziewczyna i pewnie przy okazji zadawala pytania "malo profesjonalne" a takiej pewnie mozna oddac komputer w takim stanie zeby wkrotce znowu przyleciala i tym razem zaplacila za wykrycie usterki, jak to ladnie nazywaja! Taka super firma z Olsztyna co ma SL w nazwie! Ceny maja moze niskie ale juz kilka osob mi mowilo ze kupilo u nich "szajs"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...