Kubasik Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mam taki miernik napiec jak na fotkach : no i w zwiazku z tym mam takie pytanie : czy moge nim mierzyc napiecia z zasilki ?? jezeli tak to jak ustawic to pokretło czarne na srodku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Musisz przekrecic na DCV czyli to czarne. W zaleznosci ile bedziesz mierzyc to ustawiasz napiecie 10, 50. Wskazowka przy ustawieniu na 10V przy mierzeniu 10V wychyli sie do 250 na drugiej od gory podzialce. Musisz sobi wyliczyc potem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Musisz sie jednak liczyc z tym ze pomiary beda tak samo "prawdziwe" jak te z plyty. Dokladnosc takiego "mirnika" naprawde powala na kolana :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Musisz sie jednak liczyc z tym ze pomiary beda tak samo "prawdziwe" jak te z plyty. Dokladnosc takiego "mirnika" naprawde powala na kolana :? Ja mam jakis roski ktory ma z 25lat i z dokladnoscia niema problemow. Trzeba tylko sobie odpowiednio wyliczyc wszystko. ;) Takie sa lepsze niz te za 15zl elektroniczne bo sie nie rozpadaja po miesiacu uzytkowania. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...