Mr.T.pL Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no wiec szukalem, szukalem i nic nie znalazlem... mam Prolinka gf4 ti4200 ultra 128 mb 8x vivo i mam problem: na stronie poducenta (ani na polskiej ani na angielskiej) nie znalazlem tej karty, a w necie po pol godzinie szukania mi sie znudzilo. na forum tez nie moge znalezc. otoz chodzi mi o czas dostepu pamieci, spisalem oznaczenia z kosci: SAMSUNG 307 K4 D261638E-TC36 WXL-152A1 KOREA a tak wgole to czy te pamieci sa dobre, czy nie ma sie co spodziewac duzo po nich ??? HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 3.6ns Wedlug mnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T.pL Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 dobra to bylo paskudnie glupie pytanie, bo sam juz znalazlem na forum.... ale i tak dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...