finalcell Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Zastanawiam się nad zmianą coolera i który polecacie 900A czy 947U (chyba że jeszcze coś innego) bo nie mogłem znaleźdź czym sie różnią i wie ktoś może jak wygląda ich instlacjia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tylko sp-97 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak.pro Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Mam 900A i jestem zadowolony. 947U jest troche bardziej wydajny jesli chodzi o mocno krecone procesory, ale do instalacji potrzebne sa raczej dziury wokol socketa. Sposob isntalacji jest na stronie firmowej w pliku przedstawiony, ale nie rozni sie od inst. innych coolerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja mam Thermalright ALX-800 i sprawuje sie swietnie. Mam 37C kiedy windows nic nie robi przez kilka godzin. Dochodzi do 43-44C kiedy wlaczam Folding@Home przez kilka godzin (cos jak Seti@Home - robi 100% CPU usage). I to wszystko na wiatraku Coolermaster SAF-S82 @ 2800 RPM jest bardziej cichy od mojego dysku twardego.. (Athlon 2000+ @ 1.67Ghz) (aha maly detal, oczywiscie uzywam Arctic Silver 5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak.pro Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Na moim 900A przy napieciu 1,85v (1690) mam temperature w spoczynku przy przegladaniu stron 38 po prime95 tak po 3 godzinach mam do 43 stopni. A kozystam ze swyklej pasty dolaczonej do radiatora. wiatrak 92 sunona nie narzekam na glosnosc. bez "krecenia" ( bo malo podkrecilem) mialem 36 w idle i 39-40 na prime 95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...