Skocz do zawartości
Fallout

Litery na tv-out Radeon

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego jak chce obejrzeć film na dużym TV i puszcze sygnał przez tv out to nie ma napisów na telwizorze a na monitorze są... Używam trybu teatralnego, jak używam normalnego to wogóle w miejscu gdzie powinien lecieć film jest czarne tło... co zrobić ?? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego jak chce obejrzeć film na dużym TV i puszcze sygnał przez tv out to nie ma napisów na telwizorze a na monitorze są... Używam trybu teatralnego, jak używam normalnego to wogóle w miejscu gdzie powinien lecieć film jest czarne tło... co zrobić ?? :(

Najprosciej zapodac program, ktory sam w sobie ma wbudowana obsluge drugiego monitora/TV np ALLPlayer (www.allplayer.prv.pl) - wlanczasz opcje Pelny ekran na drugim moniotrze i wszystko tam idzie (i napisy i film).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wezme to samo na wszystkich to mam litery ale za to czarny ekran zamiast filmu. Sam all player nic nie pomaga a divxg400 nie umiem skonfigurować.. co tam trzeba zaznaczyćzeby bylo git ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wezme to samo na wszystkich to mam litery ale za to czarny ekran zamiast filmu. Sam all player nic nie pomaga a divxg400 nie umiem skonfigurować.. co tam trzeba zaznaczyćzeby bylo git ??

ja mam to samo, obraz jest ale jak puszczam film to nie ma nic(ale wmp jako program widac :x)

EDIT: zassalem allplayer'a i dalej to samo :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a divxg400 nie umiem skonfigurować.. co tam trzeba zaznaczyć zeby bylo git ??

Jak na orazku (gdy włączysz film pojawi się w tray'u ikonka z niebieskim ekranem - klikasz prawym i wybierasz DivXG400) i ustawiasz tylko to co w czerwonym kółku:

Dołączona grafika

To obrazek dla sytuacji, gdy masz nazwę pliku z napisami taką samą jak film (wtedy napisy załadują się same). Inaczej musisz kliknąć "kwadracik" w "In Use" i podać ręcznie ścieżkę do napisów.

Proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...