Fallout Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Nie wiem dlaczego jak chce obejrzeć film na dużym TV i puszcze sygnał przez tv out to nie ma napisów na telwizorze a na monitorze są... Używam trybu teatralnego, jak używam normalnego to wogóle w miejscu gdzie powinien lecieć film jest czarne tło... co zrobić ?? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Nie wiem dlaczego jak chce obejrzeć film na dużym TV i puszcze sygnał przez tv out to nie ma napisów na telwizorze a na monitorze są... Używam trybu teatralnego, jak używam normalnego to wogóle w miejscu gdzie powinien lecieć film jest czarne tło... co zrobić ?? :( Najprosciej zapodac program, ktory sam w sobie ma wbudowana obsluge drugiego monitora/TV np ALLPlayer (www.allplayer.prv.pl) - wlanczasz opcje Pelny ekran na drugim moniotrze i wszystko tam idzie (i napisy i film). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Nie trzeba specjalnego softu wytstarczy we wlasciwociach ekranu ustawic - To samo n wszystkich ta opcja jest bodajze w Nakladce jak sie to zrobi to jest dobrze nawet na wmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Zainstaluj DivXG400 - to najlepszy sposób. Eclipse --> masz chyba NVidię a nie ATI. Poza tym nawet w detonatorach nie ustawisz tego za pomocą sterowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 jak wezme to samo na wszystkich to mam litery ale za to czarny ekran zamiast filmu. Sam all player nic nie pomaga a divxg400 nie umiem skonfigurować.. co tam trzeba zaznaczyćzeby bylo git ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 jak wezme to samo na wszystkich to mam litery ale za to czarny ekran zamiast filmu. Sam all player nic nie pomaga a divxg400 nie umiem skonfigurować.. co tam trzeba zaznaczyćzeby bylo git ?? ja mam to samo, obraz jest ale jak puszczam film to nie ma nic(ale wmp jako program widac :x) EDIT: zassalem allplayer'a i dalej to samo :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ... a divxg400 nie umiem skonfigurować.. co tam trzeba zaznaczyć zeby bylo git ?? Jak na orazku (gdy włączysz film pojawi się w tray'u ikonka z niebieskim ekranem - klikasz prawym i wybierasz DivXG400) i ustawiasz tylko to co w czerwonym kółku: To obrazek dla sytuacji, gdy masz nazwę pliku z napisami taką samą jak film (wtedy napisy załadują się same). Inaczej musisz kliknąć "kwadracik" w "In Use" i podać ręcznie ścieżkę do napisów. Proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 cos sie stalo z moim postem :< anyway problem z czarnym ekranem w filmach rozwiazalem ustawiajac tv jako glowny ekran... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...