no13 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 jakie są optymalne czestotliwosci dla takiej karty? mam ustawione w detkach 29.42: czestotliwosc ukladu graficznego: 180 MHz ---------------------- pamieci: 334 MHz to dobrze czy źle i cos trza pozmieniać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ja mam GF2 MX 32 MB - model odpowiadający GF2 MX 400 32 MB i domyślne taktowanie to core 175/mem 166 ty masz chyba pamieci ddr skoro masz pamieci 334 mhz.... jelsi chodzi o kręcenie to core mozesz spokojnie ustawić na 220 i kombinowac z wyzszymi (oczywiscie jesli masz aktywne chłodzenie) a pamięci to nie wiem bo ni wiem jakie są na twojej karcie... ja swoje ustawie na max 190 potem wychodzą krzaczki, podejzewam ze z radiatorami na pamięciach mogłbym ustawić i więcej ale bez sensu bawić sie z takim zabytkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 hmm, LoL ustawilem 250/334 odpalilem 3dmarka2k1 i... wszystko niby ladnie (niewielka roznica niz wczesniej) i nagle przez ulamek sekundy zaczął mi sie obraz jebać :) jakies zalamania textur itp. ale po chwili bylo OK, podczepiam miernik do cpu karty (miedzy cpu i cooler wsadzilem sonde) hmmm i wyskoczylo mi 250 *C !!! (moze zle podlaczylem miernika ale cos w tym musi byc) hmmmmmm rotfl jaka powinna byc temp do prawidlowej pracy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Góra 70C. Ja mam na oko 50-60(na palca 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 jakie są optymalne czestotliwosci dla takiej karty? mam ustawione w detkach 29.42: czestotliwosc ukladu graficznego: 180 MHz ---------------------- pamieci: 334 MHz to dobrze czy źle i cos trza pozmieniać?? ja u siebie mam 167m/200c i max co z niego wyciskam bez artefagów oczywiście to 195m/215c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 to wytrzymaly ten twoj gief nie powiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 to wytrzymaly ten twoj gief nie powiem :)nic na to nie poradze na szczęście jeszcze jakis tydzień i satry mxisiak idzie na out z moejgo kompa a wrzucam ti4200 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 250c/190m wiecej za chole.... nieda sie wycisnac z GF2MX400 ciekawe czy komus sie udalo wiecej ??? moze jak sobie zaloze radiatorki na pamiatki to poleci 200mem. A chlodzenie mam takie: pod radiatorem na GPU pasta z dodatkiem srebra a na nim coolerek od celerona 40x40mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ja wczoraj ustanowilem max swojego mx-a Stabilna praca przy core: 245 (powyzej sie wiesza w 3dmarku2001) mem: 195 (powyzej wychodzą artefakty) domyślnie: core: 175 mem: 166 Chłodzenie: standart radiatorek na GPU + wiatrak od pentium, pamięci niczym nie chłodzone , nie ma nawet radiatorków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...