^CooLeR^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Witam! Planuje zakup nowego sprzetu - barton2500+ soltek sl-frn2-l i 256DDR. Ramy planuje kupic 400MHz i nie bede musial ich krecic w przypadku podkrecenia procka na 3200+, czy w tym przypadku wystarcza mi ramy No-name za 150zl ?? Chodzi mi o ogolna wydajnosc pamiecie bez podkrecania, czy kupujac np. Kingsotny za 210zl, 60zl drozej duzo zyskam na wydajnosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Kup Kingstony zamiast tych No name'ów, bo one są do [gluteus maximus] :twisted: a Kingstony u mnie się spisują ok ;] Jeśli chodzi o wydajność to powinieneś odczuć, powinieneś odczuć również różnicę w oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^CooLeR^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jeśli chodzi o wydajność to powinieneś odczuć, powinieneś odczuć również różnicę w oc. Ale chodzi własnie o to ze ja nie mam zamiaru ich krecic :/ , procka dam na fsb200 i Ramy akurat beda chodzily na 400MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 poczytaj troche o pamieciach i pomysl czy chcesz placic za timingi, na twoim miejscu bym zaplacil przy 3200+ bedzie juz spora roznica i wydatek robi sie oplacalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 jezeli chcesz niskie timingi i na 400fsb tylko bedziesz krecil nie wiecej to dobre beda kingmaxsy albo Infineony jak do fsb ponad 400 to hynixsy wszystkie w podobnej cenie Kingstony odradzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 jak nie szukasz pameici do fsb wyzszego od 400 to poszukaj testó jakie pamieci chodza na najnizszych timingach bo rózne pamieci sa róznie projektowane, jak trafi ci sie pamiec projektowana do wysokich to nie uzyskasz na tym niskich timingów. Ty szuaksz 400 a 400 mozna dorwaćz timingami 2 2 2 11 a w wydajnosci to by ci dało bardzo wiele niz jakieś no name co chodza 3 3 4 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...